Polovicom kolovoza sam dobila nekakvu upalu (osjetila se prehladjeno odozdo) i na svoju ruku uzela amoxile, kad sam ih popila jos sam se osjecala "prehladjeno" pa sam otisla u ginekologice (tada me je boljelo odozdo, a nemogu definirati sto me boli), koja mi nista nije nasla, nalaz b.o. Pretpostavka:poluizlječena upala mjehura (???). Nalaz urina je upucivao na: nesto bakterija, nesto epitelnih stanica, 10-15 leukocita i otprilike toliko eritrocita, malo krvi...... Dobila sam ceporexe. Tri dana kasnije sam ponovno napravila analizu urina (kod doktorice opce prakse)- b.o. Sve za pet. Nastaviti piti ceporexe. I tako sam popila dvije kutije. I nisam otisla na novu kontrolu urina jer mi je bilo dobro. :?
Prije desetak dana ponovo- bolovi odozdo. I onda sam na svoju ruku popila ceporexe (samo jednu kutiju), bolovi su se smanjili, ali ne i prestali. Kod doktorice opce prakse na kontrolu urina, rezultat:dosta bakterija,puno epitelnih stanica, 1-2 eritrocita i isto tako leukocita. I sada cekam rezultate urinokulture. Doktorica opce prakse tvrdi da su bolovi sa ginekoloske strane, da to nije "njen posao", a u ginekologa na ultrazvuku nema nista.
Savjet pliz..................