Čestitam :D
p.s. ako Daniela 32 kaže da su mogući duplići onda jesu,ona ne griješi![]()
Čestitam :D
p.s. ako Daniela 32 kaže da su mogući duplići onda jesu,ona ne griješi![]()
Čestitke tebi i TM-u!!!
I još jednom bravo za CITO!
čestitam ti !
Cure, fala, fala, fala...![]()
Još uvik ne mogu virovat da se ovo meni događa... Jedva čekam četvrtak i prvi UZV...
veki5, probaj se opustiti i misli pozitivno... puno sreće i obavezno javi betu![]()
Bravo Nerka! :D :D :D
:D :D :D Čestitam od srca!
:D :D :D
Baš mi je drago.
Bok,
danas sam mjerila betu 2 tjedna nakon transfera i 830 je. Da li je netko imao ovakav slucaj i da li se to dvojke ili trojke?
Thnx
ajme veki, pa čestitam !!!!!
:D
Mogle bi biti dvojke, ali tek će ti UZV sigurno reći.
:D
veki5
Nerka
Čestitam!!!!
:D :D :D
bravo!!! :D
koliko god da ih ima
SUPER veki5 :D :D :D :D :D :D ČESTITAM!!!
Cure puno vam hvala i sad ne mogu docekati 19.10. i prvi ultrazvuk......
Drage moje...
Danas sam bila na prvom UZV... Lipo se vidi jedna gas. vrećica od 3mm koja ima peavilan oblik i jedna od 9mm koja je malo ajmo reć izdužena (šta mislite o tome :? )
Slijedeći UZV za 2 tjedna.
Nerka, ne opterećuj se, uživaj!
Veki5 čestitam :D
Nerka, drz se ........ bit ce sve super, ja cekam 19.10. i prvi ultrazvuk, tako sporo vrijeme prolazi
cestitke i od mene...tu smo negdje sa betom, moja je bila 1119 na 21 dan poslije punkcije, mozda obadvije imamo dvojke,,,jupi!!!!!!!
![]()
čestitam i ja :D
opusti se, bit će sve ok.
pa ćemo za devet miseci čestitat još jednom![]()
SEJO ČESTITAM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i veki5 puno sreče!!!
http://public.fotki.com/duje/duje/
Sve najbolje!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo, drage moje, da vam javim prekrasnu vijest... Danas sam bila na drugi uzv... još uvik imam 2 gas. vrećice, jedna je prazna, ali zato u drugoj ludo lupa srce naše bebice... :D To je tako nevjerovatan osjećaj... kad prvi put vidiš svoju bebicu i vidiš kako joj srce kuca... a ima samo 1,2cm... Toliko sam sretna da to rijećima ne mogu opisati...
Slijedeći pregled je tek za 4 tjedna... i već ga sa nestrpljenjem išćekujem...
Cure, puno vam fala za sve vibre i lipe želje i svima veliki![]()
Loryblue - puno fala... lipo je "srest" nekog nakon toliko vrimena...
Draga Nerka...čestitam ti i želim sve najbolje tebi i bebiciNerka prvotno napisa
![]()
Čestitam na srčeku Nerka :D
Čestitam, Nerka :D ! Tako je i kod mene bilo - jedna prazna, jedna puna. I ta prazna isto rasla i mislim da je još uvijek tu - onako maternica na UZV-u ima dvije vel. rupe kao da su očale, od kojih je jedna onako čvrsta i vidi se bebica, a druga je promjenjivog oblika. Rekla mi je jedna cura da je njoj nestala tek u 5. mjesecu trudnoće, ja sam sad 18. tjedan. To ti ništa bebi ne smeta, ne brini, i zove se "blighted ovum".
ina33 puno ti fala... Dr. mi je rekao da ta prazna gas. vrećica neće smetat...
Ali nešto me drugo brine, nije mi otvorija trudničku knjižicu, a slijedeći pregled mi je tek za 4 tjedna... Jeli to uobićajeno :? :? :?
sve je to ok.Nerka prvotno napisa
nije ni meni moj rano otvorio knjižicu. bome sam se načekala da mogu počet mahat s njom prid nosom svima koje je zanimalo, a i onima koje i nije.
pregledi svaka 4 tjedna su uobičajeno razdoblje. i sigurno će ti je slijedeći put otvorit.
p.s. baš mi je drago šta smo se "srele" nakon toliko vrimena. (šuti, kad promislim koliko je to ugodinama muka mi dođe od starosti)
a nadam se i da ćemo se uskoro i vidit.![]()
Bravo, majstorice! :D
Tako se to radi!
Čestitam!![]()