Čak se bojim otvoriti ovaj topić i srce mi lupa sto na sat!!!!!!!!!! Muž- oligoasthenoteratozoospermia. Jedan neuspjeli ICSI iza nas, a spremamo se opet u 11. mjesecu u Petrovu. MM je redovito pio zadnja 3 mjeseca L-karnitin, cink, selen i neki med sa matičnom mliječi koji nam je dala frendica nakon što je zatrudnjela ( i u međuvremenu rodila ).
KASNI MI 10 DANA!!!!!!
U petak zvala doktora i pitao je jesam li radila test na trudnoću. Nasmijao se kad sam mu rekla da nisam jer da muž i ja mislimo da bi bila naučna fantastika da zatrudnimo prirodno.
Ja sam napravila test i vidjela, s možda i umislila malu crtu. Kupila sam još jedan i napravila jučer s prvom jutarnjom mokraćom. Opet slabi plus ali i muž ga vidi. I on se pitao da nije umislio jer se moraš dobro zagledati ne bi li ga vidio. Kupili smo još jedan. Malo bolji,tj. osjetljiviji.
Ne znam kako sam izdržala da ga jutros nisam napravila. Odlučili mo ga napraviti sutra.
Jučer sam imala na dnevnom ulošku jedan mali smećkasto žuti iscjedak veličine malog nokta.
Nestao je kroz sat vremena. Jesam li luda? Je li ipak moguće da nakon 2 i pol godine ipak eventualno možda u nekom slučaju ostanemo trudni moj suprug i ja?
Još nešto. Inače učestalo mokrim ali ovo sad je nemoguće. Svakih 5 minuta moram ići. Bolio me trbuh i nekoliko dana ali krene pa stane. Boli pa ne boli. Bojim se da se nisam negdje prehladila pa da kasni, curi mi nos i malo me muči grlo. Možda je to. A možda je nešto drugo. Na sve pomišljam i bojim se pomisliti na ono najljepše.
Cure, užasno sam napeta, prestrašena, zbunjena, smotana skroz. Sve radim naopak. Lonac skoro stavljam u kantu za zmazani veš, na nos stavljam muževe naočale... Otprilike ta vrsta smotanosti.
Je li moguće? I ono što sam znala više ne znam.
Jedva čekam da mi se netko javi i umiri me jer ovo je neizdrživo.

Odgovori s citatom
!!!!
:D :D :D