moj mladi sin imao opseg glave 37,5 a bio dugacak 58 cm i tezak 5120 a rodio se normalnim putem za manje od sat vremena![]()
ne bojte se velicina i ne igra tako veliku ulogu bar ne uvijek
![]()
![]()
moj mladi sin imao opseg glave 37,5 a bio dugacak 58 cm i tezak 5120 a rodio se normalnim putem za manje od sat vremena![]()
ne bojte se velicina i ne igra tako veliku ulogu bar ne uvijek
![]()
![]()
:shock: svaka čast![]()
Baš si me utješila, ja imam preveliku bebu pa me malo frka, doduše nije kao tvoja, ali tko zna šta će biti dok doguram do termina.
martina moj mali je bio 3600 pa su mi svio govorili kako je to prevelika beba za prvi porod,,,da mi je bolje da platim carski...kak sam premršava da rodim toliko dijete...kak mogu ostat invalid...kak dijete može zapeti kod poroda...da ne duljim porod mi je bio savršen...bezbolan,kratak...
želim ti sreću![]()
Najgore od svega je što uzv ne može dati baš precizne mjere, samo te uplaše s king size bebom, a na kraju obično sve ispadne normalno. Imam frendicu kojoj su stalno brundali o velikoj bebi, išla je na sto pretraga, a beba na kraju 3750 g, pa to nije veliko za dečkića!
A bila ti je prva trudnoća?ksena prvotno napisa
sonja mislim da nije jer kaže mlađi sin , ali stvarno impozantne mjere![]()
A gle ovo, doduše carskim rezom, ali kako drugačije?
Rodila curicu od 7,75 kg
To joj je 12. dijete, kako piše; "Sva djeca Barabanovih su na porođaju težila više od pet kilograma."
Wow!
Od impozantnih mjera nisam registrirala to-mlađi.ninochka prvotno napisa
![]()