Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Kako je Leona konačno priznala svoju sobu :o)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kako je Leona konačno priznala svoju sobu :o)

Eto, dočekasmo i taj dan, Leona je sinoć spavala sama u svojoj sobi!

Ovako je to bilo...kad smo se preselili u veči stan, Leona je dobila svoju sobu ali u njoj je stajao samo kindić koji je služio za skupljanje neopeglanog veša i njene igračke razbacane bez ikakvog reda, uglavnom - soba smetlište.
    Ona je nije fermala pol posto jer spava s nama, uvjerenim pobornicima co-sleepinga dokle god dijete ima potrebu za tim a igra se u cijelom stanu.

Na moja oprezna pitanja kad će razmislit o spavanju u svojoj sobi, odgovorila bi samouvjereno: NIKAD!

I tako je to išlo dok se nije prije par tjedana igrala kod najbolje frendice koja ju je počela podyebavat kako ona ima krevet za male bebe. Dođe Leonči k meni s tužnim okicama i odjednom okrene ploču: Mamice, ja sam velika cura, hoću imati sobu kakvu ima Ulla!
    Aha, tu sam te čekala!

I mi s njom u Kiku i kupimo joj od Flexe poluvisoki krevet (ima ispod rupu za skrivanje, baš po guštu četverogodišnjaka) i ormarić za knjigice, uz ludu sreću da je svega bilo na skladištu i eto stiglo jučer, smontirano i čekalo je Leonči da dođe iz vrtića.

Malo sam strepila neće li se ipak predomisliti i nastavit ignorirati postojanje vlastite sobe, ali na moje veliko zadovoljstvo ona je cičala i vrištala od veselja, skakala ko mali kozlić po sobi i nije se dala van iz nje
    Kad je došlo vrijeme za spavanje samouvjereno se popela gore, zamolila me par priča i kao, onda mogu ići. Pročitam ja i ispričam sve što smo se dogovorile, dam joj pusu, ona zagrli svoje plišance i zaklopi okice. Ja izađem iz sobe sve u nevjerici kako je to glatko prošlo, radim nešto po kuhinji i osluškujem, a ono tišina. Pa nije valjda stvarno zaspala :shock:

Kad ja u hodnik, a moje millo dijete sjedi ko siroče na krevetu i pretužnim okicama fiksira vrata od kuhinje. Valjda me tim tužnim pogledom telepatski prizvala jer nije pustila glasa od sebe kako si ne bi srušila sliku velike djevojčice koja ne plače za mamom

Uzela sam je u krilo i dogovoril smo se da ćemo zajedno zaspati, a da je onda mogu uspavanu odnijeti u njen krevet, a ako se po noći probudi da ima svjetlo u hodniku i da može, ako želi, doći k nama u krevet.

I zaspale smo zagrljene na kauču, ja sam je poslije oprezno spustila u krevetac i još duuuuuuugo u svom kreveti budna buljila u strop i susprežući disanje, očekivala plač.
    Ali plača nije bilo! Spavala je ko top cijelu noć i ujutro kad se probudila, dotapkala u dnevnu sobu i vidno ponosna ustvrdila kako je ona velika curica, ima 4. godine i baš je lijepo spavala u svom krevetu :D

Ah, kaj da vam velim, ipak neće ona i njen dečko spavat zauvijek u našem bračnom krevetu kako mi je svojevremeno bila najavila

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

leončice, velika djevojčice!

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Kako je Leona konačno priznala svoju sobu :o)

Citiraj kloklo prvotno napisa

Kad ja u hodnik, a moje millo dijete sjedi ko siroče na krevetu i pretužnim okicama fiksira vrata od kuhinje. Valjda me tim tužnim pogledom telepatski prizvala jer nije pustila glasa od sebe kako si ne bi srušila sliku velike djevojčice koja ne plače za mamom

Preslatko!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: Kako je Leona konačno priznala svoju sobu :o)

Ah, kaj da vam velim, ipak neće ona i njen dečko spavat zauvijek u našem bračnom krevetu kako mi je svojevremeno bila najavila
    E pa - sretnice jedna!

Bravo, Leončice!

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo za veliku curu!

Ali sad moram malo biti partibrejker, moja je također jedva dočekala svoju sobu i svoj krevet, u kojem će sama zaspati i spavati... oduševljenje ju je držalo čak tri noći. I eto, i dan danas zaspi s nama, ako mi nismo zaspali prije nje čak ju prenesemo u njen krevet, ali rijetko u njemu dočeka jutro, u gluho doba samo čujem tapkanje malih nožica i osjetim meškoljenje kraj sebe .

Možda kod vas bude drukčije .

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aaa cestitam!
    klo, sta da velim, vrijeme je za drugo. necete valjda spavati sami u krevetu

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    klo, sta da velim, vrijeme je za drugo. necete valjda spavati sami u krevetu
    Potpisujem.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čestitam!!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi još nismo dočekali.
    ne možemo naći krevet koji nam se sviđa

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Leona, čestitam

A što se vlastite sobe tiče, mislim da bi Andrej bio oduševljen da ima svoju sobu. Ali nema je
    Kad popodne spava, šalje me van iz sobe, a kad jede, tjera me iz kuhinje "da može jesti u miru". I sve češće se voli povući u neki "svoj kut" (ajde, bar taj kut ima u stanu).
    Iako, sumnjam da bi ga oduševilo da spava noću sam u sobi, jer uz svu količinu njegovog pričanja u snu, kašljanja, ispijanja vode i sličnih programa, mislim da bismo mu ipak nedostajali...

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo takođe ljetos preselili u veći stan (zamijenili smo se sa svekijima u istoj kući ), i E. dobila svoju sobu (krevetić sa kućicom, i sve kako spada). Meni nije bilo ni na kraj pameti da će ona spavati tamo, još je spavala u svom krevetiću u našoj sobi. Soba se za sad zove Gona (igraona). Razvoj situacije je otišao prema co-sleepingu, ona sad spava sa nama (i liježe sa nama, tj. mi liježemo s njom jer ta neće zaspati prije 12 :/ ). Skoro sam se rasplakala kad sam pročitala ovaj topic, tako mi je presladak, jer očekujem da će i moju E takva nekava situacija ponukati da pređe u svoju sobu. Za sad je još mala, a i nama je ljepše sa njom. A što se co-speepinga tiče, išla sam u školu i svako veče prelazila roditeljima u krevet, zajedno sa sestrom, bila je zaista gužva, tako da nemam pravo da se žalim

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kloklo uvijek pises tako predivno, i tebi i Leoni

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Preslatko

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Aaaa, baš sam se raznježila na malu-veliku djevojčicu
    Čestitam joj (a i vama) na veeelikooom koraku i neka uživa u svojoj sobici-slobodici

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pusa maloj-velikoj

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

aaaaaa...prekrasno sve neke lijepe priče danas na forumu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Joj Leonček, preslatka kao i uvek. Bravo za sobicu

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Arkana10 prvotno napisa
    Kloklo uvijek pises tako predivno, i tebi i Leoni
    Crvenim do ušiju

Fala svima na čestitkama, buba je još uvijek budna, jer je danas imala potrebu dočekat tayu i ispričat mu kak se lijepo igrala s Ullom u svojoj novoj sobi

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Joj baš lijepo!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U ovo nedoba (pola tri ujutro) Leonček je nekaj ružno sanjala i rasplakala se jer joj je tayo zaboravio ostaviti upaljeno svjetlo u hodniku, pa se uplašila. Al se nakon puse i zagrljaja svalila natrag i evo je hrče, a ja bludim po netu, pitaj boga kad ću opet zaspat

Eh, radosti osamostaljivanja 8)

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Arkana10 prvotno napisa
    Kloklo uvijek pises tako predivno, i ...
    ... s lakoćom prenosiš svoju ogromnu ljubav iz slova u slovo, s vama se tako lako zaraziti... (i jako nedostaje Leoweb, ali znaš ti to)

Čestitam na brdašcu samostalnosti koje si ovih dana osvojila, Leonči , i natjeraj mamu da češće podijeli s nama i ostale tvoje staze i vrhunce.
    Sve je lakše kad imaš takvu mamu!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

(i jako nedostaje Leoweb, ali znaš ti to)

Znam x 1000
    Upravo sam s grozom shvatila da već godinu dana nisam prenijela ni slova na web iako i dalje pišem štiklece u wordu. A najveći problem su mi fotkice koje su negdje među hrpama neoznačenih DVD-a koje nikako ne stignem pregledati

Ali klepit ću oklagijom perfekcionista u sebi koji me do sad maltretirao "sve ili ništa" filozofijom i nastaviti Leoweb s onim kaj imam, pa ću popunjavati rupe kako koji DVD-ić nađem :D
    Daklem, najkasnije za vikend nastavljamo di smo stali, u listopadu prošle godine s dnevnikom, a fotkice će biti prorijetke dok ih ne polovim i ne sortiram

E, al da se vratim ontopic...Leonček je jučer opet zaspala sa mnom, ali ju je tayo prebacio u njenu sobu i ujutro se opet probudila zadovoljna, samo se mršti kad kažem da je nešto ružno sanjala i uvjerava me da je sanjala samo dobre male žabice

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i uvjerava me da je sanjala samo dobre male žabice
    Obožavam ju!

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kahm, opet kloklo skrece s teme. lijepo smo ti sugrerirali rjesenje problema (problem = roditelji spavaju sami u svojoj sobi)

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Felix

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, koja priča, rastop, raznjež!

Točno si mogu zamisliti Leončekicu i njezine velike pametne oke.

Čestitamo na osamostaljivanju, a mami i tati šaljemo puno vibri da što lakše prebrode ova turbulentna vremena.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

velikoj samostalnoj curi leončici

mi smo samo "protrčali" kroz fazu osamostaljivanja kada je lada sama odlučila spavati u svojoj sobi, ali se nakon mjesec dana vratila k nama. meni je ovako ipak ljepše. ja u sendviču između njih dvije

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    meni je ovako ipak ljepše. ja u sendviču između njih dvije

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

prekrasno

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bravo za Leončicu
    :D veliku djevojčicu

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hehehe, dopali ih isti nadimci, a?
    Pusa maloj Leončici

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Divna pricica, ispricana sa toliko ljubavi!
    za veliku devojcicu!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    Bravo za veliku curu!

Ali sad moram malo biti partibrejker, moja je također jedva dočekala svoju sobu i svoj krevet, u kojem će sama zaspati i spavati... oduševljenje ju je držalo čak tri noći. I eto, i dan danas zaspi s nama, ako mi nismo zaspali prije nje čak ju prenesemo u njen krevet, ali rijetko u njemu dočeka jutro, u gluho doba samo čujem tapkanje malih nožica i osjetim meškoljenje kraj sebe .

Možda kod vas bude drukčije .
    Zaboravih ti reći: meni bi odgovarala i ova varijanta, samo da se barem dio noći mogu ljudski ispružit i spavat ko čovjek, a ne ko stisnuta lepeza na 1/8 kreveta

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U ovo nedoba (pola tri ujutro) Leonček je nekaj ružno sanjala i rasplakala se jer joj je tayo zaboravio ostaviti upaljeno svjetlo u hodniku, pa se uplašila. Al se nakon puse i zagrljaja svalila natrag i evo je hrče, a ja bludim po netu, pitaj boga kad ću opet zaspat

Eh, radosti osamostaljivanja 8)
    nista se nemoj zaliti, da ti ne bude ko meni.
    ja vise uopce ne znam hoce li se nasa cura ikada iseliti iz naseg kreveta. (nadam se u novom stanu, ali on jos nije na vidiku.)

pusa leoncici i pisi, pisi leoweb.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •