Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Podgrijavanje riblje juhice i sl.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Podgrijavanje riblje juhice i sl.

No dobro, nisam baš neki prototip vrijedne kućanice pa sve gledam ne bih li si mogla olakšati gdje mogu: ako danas skuham friškog oslića i ostane mi te juhice i mesa, mogu li ju čuvati:
    1. tako da u juhicu stavim malo sirovog prosa ili dr. sirove žitarice, spremim u frižider i prokuham drugi dan da se proso skuha (riblje meso izvadim iz juhe prije kuhanja prosa i dodam ga pri kraju, tek da se podgrije); ili još jednostavnije
    2. juhicu bez prosa ili dr. žitarice, dakle samo juhica i riblje meso (ma i povrće, naravno), spremim u frižider i drugi dan podgrijem.

Ajmo nutricionisti(ce) i tehnologinje(tehnolozi), pls savjet za (ne)vrijedne mame. Ako ga još začinite i savjetom o spremanju drugih jela 'za sutra', super! :D

Hvala unaprijed!

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja obavezno kada nama kuham juhu i kada ju želim čuvati u hladnjaku do sutra (dakle ne zamrznuti) povadim van svo povrće i procijedim ju jer sam primjetila da brže prokisne ako ima nečega u njoj. Savjetovala bih ti da ipak čuvaš samo juhu pa sutradan ukuhaš proso ili dodaš svježe skuhano povrće

trenta avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja isto ovako kao dorotea, npr njemu danas skuham juhu, procjedim i ostavim nama za sutra a njemu svaki dan kuham friško

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U pravilu to se ful moze, ali ja eto i kad ostavim za sutra na kraju bacim jer mi nekako nije to to :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •