Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Podgrijavanje riblje juhice i sl.

  1. #1

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Postovi
    334

    Početno Podgrijavanje riblje juhice i sl.

    No dobro, nisam baš neki prototip vrijedne kućanice pa sve gledam ne bih li si mogla olakšati gdje mogu: ako danas skuham friškog oslića i ostane mi te juhice i mesa, mogu li ju čuvati:
    1. tako da u juhicu stavim malo sirovog prosa ili dr. sirove žitarice, spremim u frižider i prokuham drugi dan da se proso skuha (riblje meso izvadim iz juhe prije kuhanja prosa i dodam ga pri kraju, tek da se podgrije); ili još jednostavnije
    2. juhicu bez prosa ili dr. žitarice, dakle samo juhica i riblje meso (ma i povrće, naravno), spremim u frižider i drugi dan podgrijem.

    Ajmo nutricionisti(ce) i tehnologinje(tehnolozi), pls savjet za (ne)vrijedne mame. Ako ga još začinite i savjetom o spremanju drugih jela 'za sutra', super! :D

    Hvala unaprijed!

  2. #2
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Osijek
    Postovi
    2,775

    Početno

    Ja obavezno kada nama kuham juhu i kada ju želim čuvati u hladnjaku do sutra (dakle ne zamrznuti) povadim van svo povrće i procijedim ju jer sam primjetila da brže prokisne ako ima nečega u njoj. Savjetovala bih ti da ipak čuvaš samo juhu pa sutradan ukuhaš proso ili dodaš svježe skuhano povrće

  3. #3
    trenta avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Lokacija
    Zadar
    Postovi
    245

    Početno

    ja isto ovako kao dorotea, npr njemu danas skuham juhu, procjedim i ostavim nama za sutra a njemu svaki dan kuham friško

  4. #4
    Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Zd
    Postovi
    653

    Početno

    U pravilu to se ful moze, ali ja eto i kad ostavim za sutra na kraju bacim jer mi nekako nije to to :/

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •