kupljena bugaboo....gdje se mogu povoljno nabavljat one različite presvlake...
kupljena bugaboo....gdje se mogu povoljno nabavljat one različite presvlake...
Kod nas u Prenatalu su dodatne presvlake oko 850 kn, a ove druge, originalne custom made i slicne, narucujes preko neta, nesto su skuplje nego Bugaboo. Mi smo svoju dosta platili (oko 200 € na snizenju), ali ja sam htjela bas te rozaste
od laganog cistog pamuka. Ako ces narucivati izvana, (u Australiji ima fenomenalnih za naruciti) mogu ti oni poslati i u Hr, samo trazi da ti posalju kao poklon da te carina ne zeza. Mozes i dati nekoj dobroj krojacici kod nas da ti siva. Na sajmu beba i trudnica je bilo par koje te oduseve kako mogu napraviti svasta. Tu su ti neki linkovi za pogledati: O presvlakama
ne znam gdje živiš ali da probam.
jedino, ne znam šta ti znači povoljno? set presvlaka se kreće oko 110 E, ako govorimo o novima.. i o originalu.
dakle koliko znam za zagreb neonato i prenatal (sa prenatalom sam osobno baš za bugaboo dodatke u rijeci imala stravične komplikacije i niš od toga na koncu)
ima i u baby centru u slo, mada što god sam i od njih htjela naručiti - teške komplikacije
mi nabavljamo sve u italiji, mailom naručim i onda se kada mi odgovara zaletim po to.
Posljednje uređivanje od ljubavna1pogled : 17.05.2012. at 15:05
Cure, zna li netko gdje se može kupiti liner za bugaboo. Mislim na ljetni liner od bambusa.
Ako ce nekome tko kupuje kolica biti od koristi nama su bugaboo fenomenalna. Svašta smo probali i ova su nam naj.![]()