Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: ŠTO SAM JA?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Početno ŠTO SAM JA?

PA DA ZAPOČNEM, OSTALA TRUDNA, UDALA SE, OSTALA SAMA JER NISAM PRIHVATILA ŽIVOT U ZAJEDNICI KOD SUPRUGA, RODILA I JOŠ UVIJEK SAM SAMA, ALI I UDANA. TAKO DA SADA ŽIVIM SAMA SA SVOJIM DJETETOM KOJE IMA OCA JEDINO NA PAPIRU, ALI NE I U ŽIVOTU, NIKADA SE O NJEMU NIJE BRINUO, ALI NA POSLIJETKU I DALJE GOVORI KAKO MU MI ZNAČIMO NAJVIŠE NA SVIJETU. JEDNOSTAVNO NE ŽELI ŽIVJETI SA MANA U STANU JER SMATRA DA BI MI TREBALI ŽIVJETI KOD NJEGA I NJEGOVE FAMILIJE, DA BIH USPUT TREBALA OSTAVITI SVOJ POSAO, MALI VRTIĆ I PRIJATELJE I SVO PRAVO KOJE IMA NA NORMALAN ŽIVOT I ODRASTANJE U CIVILIZACIJI TE OTIĆI K OCU KOD KOJEG NEMA NIŠTA (VRTIĆ,ŠKOLA,VRŠNJACI,PRIMARNA ZAŠTITA, ....). ŽIVIMO OD MOJE PLAĆE, KRPAMO SE KAKO GOD ZNAMO ALI NA POSLIJETKU ČAK I FAMOZNI TATA PONEKAD KUPI MALOME ROBU ŠTO JE U REDU ALI NIJE KOMAD ROBE TO ŠTO TE ČINI OCEM I RODITELJEM, MEĐUTIM SVAKA TAKVA RASPRAVA ZAVRSI ISTO "DA ŽIVITE KOD MENE BILO BI SVE U REDU I MALI BI IMAO OCA". TO ZA MENE NIJE NIŠTA DRUGO OSIM UCJENE. I NA KRAJU SVEGA, OPET SMO SAMI, JA OSTAJEM UDANA SAMOHRANA, A MALI DIJETE BEZ OCA. :?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja cu prva i biti cu otvorena i molim te nemoj to smatrati kao uvredu
    ja zaista ne zna sto si ti???? pa daj se rastani-papirnato,jer ako nisi shvatila vi ste rastavlkjeni-ne zivi s vama i postavlja ultimatume zajednickog zivota-ma kaj je to-neka ljubav? bris. kako vidim ti se snalazis ovaki,i ide ti. nekad kupi odjecu...kaj ti ti jako puno pomogne??? ja mislim da ne. lijepo se rastani na papiru da dijete-ne ti - moze ostvariti svoja prava,jer ovako nista do njegove neke dobre volje. kad se papirnato rastanete ljepo reguliraj vidjanja i alimentaciju jer dijete ima pravo na sve to. a ako ga ne vidja sada-pa kaj imas od papira.
    oiisla si s razlogom-okolina ti iz tebi poznatih razloga nije odgovarala. a on??? on je ostao kuci svojoj i smatra da trebas se vratiti i voli vas????_AHA_da vas voli otisao bi s tobom jer bi shvatio zasto si nesretna i zasto moras se maknuti iz te zajednice i bio bi sretan s tobom i djetetom u stanu.
    ja ti se ispricavam ako sam te povrijedila,ali tvoje dijete prvenstveno zasluzuje i ima veca prava od kupljene garderobe.
    a ti zasluzujes vise postovanja u zivotu a ne ultimatom pokazanu kvazi ljubav. malo razmisli molim te. mozda je nisam u pravu,mozda sam skroz u krivu no to je moje misljenje.

drzim ti fige da ti dijete ima sretan i uspijesan zivot a ti da budes zadovoljna mama

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i da nemoj zaboraviti da mali nije dijete bez oca,vec dijete s hrabrom mamom!!!!!!!!!!!!
    a tamo negdje je otac bez dijeteta i taj treba lupati glavom o zid. rijesi svome djetetu prava na kulturan zivot!!!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Rastani se papirnato, jer ti ovo nije niš. Brak je nešto drugo, može se ostvarivati na različite načine, ali ovo sigurno nije jedan od njih. Onda ćeš bar znati na čemu si.
    Oprost na mom direktnom izražavanju.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam isto jos udana na papiru i ostat ce tako jer nama (upravo zbog papirologije i lukinih i mojih prava) tako najvise pase.... za sad... jer smo u stranoj zemlji...
    a m(b)m-u isto pase, jer da mu ne pase - luka bi mu bio pre daleko... a ja sam mu jasno pokazala i dokazala da se ni onda ne bi lako izvukao... u slucaju da mu padne na pamet izvoditi gluposti...

sto se tvoje situacije tice - cini mi se da ti i tvoje dijete puno vise dobivate razvodom na papiru i cak bi te malo 'pogurnula' da se za to izboris - jer to vidim cak i kao tvoju duznost kao majke (kad se otac vec od svoje duznosti skriva iza rijeci 'volim te' i 'sama si to trazila, bejbe.')...

i zahvali mu na robici, neka ju i dalje kupuje i bira sam (biti zahvalan je TVOJA moc koje se ne moras odreci) - uz to sto ti isplati alimentaciju!

ako jos imas koji razlog zbog kojeg si u laznom braku - dobro ih preispitaj...

drzi se...

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jassi prvotno napisa
    ....ali tvoje dijete prvenstveno zasluzuje i ima veca prava od kupljene garderobe.
    a ti zasluzujes vise postovanja u zivotu a ne ultimatom pokazanu kvazi ljubav.
    Potpisujem.Duplo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •