-
Moja Emanuela ima skoro 6 mjeseci, i ne sjećam se koliko je imala dana kada smo išli na spaljivanje pupka i to čini mi se dva puta,ali nisam više sigurna.(jer sam ja morala nazad u bolnicu, zbog posteljice i kiretaže, a ona samnom, pa su mi je sestre jednom okupale i tada joj smočile ponovno pupak- koji je curio kao lud, krv,zeleni gnoj...)
Spaljivao ga je njezin pedijatar, a patronažna je rekla da se zagnojio jer NAS SVI POGREŠNO UČE DA SE PUPAK ČISTI ŠTAPIĆEM ZA UHO, A ONI NISU STERILNI, PUPAK SE MORA ČISTITI S ONOM KOPRESA STERILNOM GAZOM, KOJU I POSLJIJE STAVLJAMO NA PUPAK, OČIŠĆEN,onom tekućinom, ne mogu se sada sjetiti, e da hidrogenom,(ali nama je patronažna rekla da tražimo kapi za uho u ljekarni,da je to taj hidrogen)i Byvacin praškom.
Sada joj je sve ok, ali je pupak nekao čudan,mislim pun je onih crtica pa ga Bog ne može očistiti,stalno je prljav
:D
Samo odite do pedijatra da vam to "spali", koliko sam ja vidila iz osobnog iskustva to bebu ništa ne boli, a vi će te se riješiti problema i mogućnosti ne daj Bože neke infekcije!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma