Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 156 od 156

Tema: Utječe li mršavost/debljina na mogućnost trudnoće?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je jedanput jedan gin rekao da bih trebala skinuti koje kilo kad budem planirala trudnoću (a ja se dodatno udebljala). Tada sam na 171cm imala cca 73kg...kaže da tijelo luči neki hormon (estrogen...ili neki drugi) kojega visoka razina zna sprečavati trudnoću...
    Takav je bio njegov stav.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Za razliku od vecine vas koje su mrsave(da sam bar i ja)e ja imam 71kg a visoka sam 172cm pokusavam vec par mjeseci da zatrudnim ali mi ne ide od ruke mnogi mi govore da trebam smrsati a drugi pak ne, pa sama vise ne znam sta bi, bilo kakav savjet bi dobro dosao jer pocinjem padati u depresiju zbog toga i brinem se da cu ostati uskrecena za to da budem majka. Lp. Hvala

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Osobno mislim da prije bilo kakve odluke o dijeti, mršavljenju, a pogotovo pravljenju bebe, bi bilo dobro savjetovati se sa stručnjakom. Nisu sve dijete bezazlene i trebalo bi napraviti endokrinološku obradu prije nekih drastičnih mršavljenja, a i ta mršavljenja trebala bi biti pod nadzorom liječnika. Ja sam osobno u prve dvije trudnoće ušla sa istim brojem kg (173cm i 55kg), a treće dijete sam začela nikad mršavija, imala sam nekih privatnih tragedija, imala sam oko 48kg. Sve tri trudnoće i svo troje djece bili su "školski". Moja pak kuma ima 36kg viška, nedavno je rodila zdravog dječačića od 3,65g i nije imala nikakvih problema oko začeća. Od srca ti želim da nalazi pokažu da si potpuno zdrava i da uskoro postaneš majka

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Radoznalica, koliko dugo pokušavate ostvariti trudnoću?
    Tvoj indeks tjelesne mase je u granicama normale.
    Ako pokušavate više od godinu dana, bilo bi dobro napravitu osnovnu medicinsku obradu-ti pregled ginekologa i spolne hormone, tvoj partner spermiogram.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Inesz, pokusavamo vec 6,7 mjeseci bas intezivno i bezuspjesno. Bas se trudimo oko toga ali nesto bas me ne ide . Odgadjam posjetu ginekologu jer mi vecina govore nema potrebe za tim rano je jos, tek nakon godinu se trebam "zabrinuti" ako ne ostvarim trudnocu.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •