Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: soor

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno soor

imamo 11 dana i imamo soor.sada sam se čula sa našom pedicom i objsanila mi je postupak,ali sam zaboravila pitati kada se stavlja royazol gel-prije ili poslije dojenja?

boli li to njih?mislim na soor.

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Koliko se ja sjećam nakon dojenja, jer ga inaće poklopaju! I cike si moraš mazat! A dal ih boli neznam, sumnjam, mislim da ih možda smeta!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Poslije dojenja obavezno jer se inače "ispere" mlijekom. Možeš mu i s gazicom koju si namočila u prokuhanu vodu nakon dojenja nježno očistiti jezik i nutarnju stranu obraza pa onda staviti lijek.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

obavezno Nakon Podoja! Treba tada izsržati barem dvadeset minuta bez dojenja da lijek stigne djelovati. I obavezno maži i svoje bradavice, također nakon podoja. Ispereš ih vodom, osušiš, namažeš istim lijekom kojeg stavljaš bebi i pustiš da se osuši na zraku. Pokušaj izbjegavati jastučiće, ili ako ih moraš stavljati mijenjaj čim se smoče (jer gljivice vole tamna, vlažna mjesta).
    Također izbaci na neko vrijeme šećer iz prehrane i pij puno jogurta s lgg kulturom.

Bebici možeš gazicom malo sastrugati jezik pa onda čistu gazicu omotati oko prsta, staviti gore lijek pa razmuljati po cijeloj usnoj šupljini - desni, jezik, unutrašnjost obraza, koliko uspiješ! I tako 4 puta dnevno barem dva tjedna! Ovo je jako bitno da nastaviš petnaestak dana iako se simptomi možda povuku nakon 2-3 dana. Jedino tako ćeš se sasvim riješiti gljivica.

Ukoliko lijek ne djeluje (ne vidiš poboljšanje ni nakon tjedan dana - tada ga treba promijeniti -pedijatar)

sretno! i ako imaš još pitanja samo udri

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala na savjetima!

ujutro sam ipak nazvala pedijatricu koja mi je dala iste savjete kao i sun! također mi je rekla da ako se naslage ne povuku preko vikenda da joj dođem u ponedjeljak da mi ih ona sastruže.

javit ću daljnji tijek.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Sun hvala na odgovoru.

cure, molim vas da savjete o dojenju i sva pitanja vezana uz dojenje postavite na PDF o dojenju (opcenito o dojenju ili problemi i poteskoce kod dojenja).

hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •