Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Beba od 22 dana, problemi sa kakanjem i osip po licu

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Beba od 22 dana, problemi sa kakanjem i osip po licu

Moj maleni je prije nekoliko dana dobio osip po licu, evo ovih dana to prelazi u bubuljice zuckastog vrha, to je po cijelom licu i pomalo na vlasistu, ali po tijelu nema. patronazna mi je rekla da to ne treba dirati, da se beba cisti od mojih hormona ili sam pojela nesto pikantnije. Ali to je nagusto po cijelom licu, bebe koje sam do sada vidjela imale su tu i tamo pokoju pikicu pa me ovo malo brine.

Osim toga, do prije dva dana imao je skroz tekucu stolicu, ponekad i pjenastu (dojim ga), a zadnja dva dana se jadan napinje, rasplace se sirotan, moram ga maziti dok istisne, a onda se u dva tri mlaza pokaka i nabaci onaj blazeni izraz lica i stolica vise nije onako svijetlo zuta, nego tamno tamno zuta.

Imate li kakav savjet, komentar??

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dobrodošla u klub zabrinutih mama! Mislim da je s Bartolom sve u redu. Stolica se kod beba na prsima mijenja iz dana u dan, pa može biti od proljevaste do pastozne, a može i izostati po 10 dana - SVE JE NORMALNO. Čovjek ima tek 20ak dana i treba mu vremena da svi ti organski sustavi "odrade" svoju prilagodbu. Tako je i s kožom. Ja vjerujem da su ti prištići doista znak "čišćenja" od majčinih hormona. Karlo je imao prave pubertetske prištiće do 3 mj, a onda su preko noći nestali. Samo budi strpljiva i nemoj ih tiskati niti mazati ničim (a pogotovo ne alkoholom kako to patronažne znaju savjetovati). Doji i voli malo čudo ~~~~~~~~~~~

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Matanica prvotno napisa
    Dobrodošla u klub zabrinutih mama! Mislim da je s Bartolom sve u redu. Stolica se kod beba na prsima mijenja iz dana u dan, pa može biti od proljevaste do pastozne, a može i izostati po 10 dana - SVE JE NORMALNO. Čovjek ima tek 20ak dana i treba mu vremena da svi ti organski sustavi "odrade" svoju prilagodbu. Tako je i s kožom. Ja vjerujem da su ti prištići doista znak "čišćenja" od majčinih hormona. Karlo je imao prave pubertetske prištiće do 3 mj, a onda su preko noći nestali. Samo budi strpljiva i nemoj ih tiskati niti mazati ničim (a pogotovo ne alkoholom kako to patronažne znaju savjetovati). Doji i voli malo čudo ~~~~~~~~~~~
    Potpisujem. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •