Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Space-bag vreće-ima li ih itko?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Space-bag vreće-ima li ih itko?

Izgleda dobro,ali ne znam kako je u praksi.Ima li ih itko,kakve su ?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sa prvim što sam ih kupila nisam bila zadovoljna(pukle su nakon kratkog vremena,te sam naručila preko TV)
    a ove što sada imam su odlične (vakum vreća je još smještena u platnenoj torbi i na taj način je zaštićena od vanjskih utjecaja)

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

neva, a gdje si kupila ove s kojima si zadovoljna i da li su bile skuplje od ovih s TV-a?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

skupe su dosta ..jedna oko dvjestotinjak kuna(Royal Sales)

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Imam ja.Nisu kupljene preko TV prodaje, ali su ista kao te. Bile su nešto malo novaca (dvije velike vreće za cca 7-8€), ali isto tako slabo drže vakuum. Koliko para-toliko muzike :/

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

imam ih i ja i super zadovoljna sa njima
    dobila sam ih od sveki a znam samo da ih je isto kupila preko tv-a

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja imam one s TV-a,ali kupila sam ih u bauhausu ili baumaxu,ak se ne varam. 250 kn za 5-6 vreća i jako sam zadovoljna njima

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja imam te it Top shopa i jako sam nezadovoljna. Od čini mi se 6 komada koliko ih dobiješ, možda sam jednu uspjela vakumirati, ostale su se napunile zrakom u 3 sekunde. Koliko imam iskustva s njima, mislim da je kod njih za svaki proizvod stvar serije, ako naletiš na dobru seriju super je, ako ne ne valja ništa. Tako sam kupila i super krečko (morate priznati da oduševljava na TV-u) i izdržao je pola farbanja, ali da ne kapa - to je točno!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam kupila prije 10-tak godina na Zg velesajmu jednu ogromnu i u toj držim vjenčanicu i odlična je.
    Nakon toga sam kupila ove s TV prodaje i te nisu izdržale par vakumiranja, dvije su mi se potrgale.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam one s TV-a i relativno sam zadovoljna. Nakon 3-4 vakumiranja više ne dihtaju. Kupila sam neke u Konzumu ali ih još n isam isprobala.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja ima iz emmezette, jeftinije su nego s reklame i dobre su mi. evo već treću sezonu.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam naručila također preko top shopa i jako sam njima zadovoljna.U pola su mi smanjile prostor,dihtaju i dalje,sve pet.Nisam nimalo zažalila što sam ih uzela.Iako bi mi ih trebalo još bar toliko,za svu robicu koju mi M.preraste...

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kupila top shopove, ali u mercatoru i ok su...još sam zadovoljnija s istim takvima koje sam naručila preko neckermanna za neku siću..imam ih preko 7 godina i brate natrpam ih da se sve praši...vakumiram i na pola smanjim...ap cap i doviđenjce

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

imam i nezadovoljna sam. kupljene u merkuru (isto tv prodaja), plastika je nekvalitetna i puca, zrak ulazi unutra i ode vakumiranje kvr... od njih 7 jedna sljaka! stvar je super, ideja fenomenalna i samo da je plastika bolja.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam u baumaxu kupila space bag i nisam zadovoljna zato sto se vreca vec slijedeci dan napuse, jednom sam u konzumu kupila dvije vakuum vrece u pakiranju za nekih 70-ak kn i prezadovoljna sam, ali ih nazalost vise nisam nasla

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

al kako izgledaju stvari kad se iznutra izvade?
    krava žvakala?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne,najnormalnije kao da su bile u ormaru

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja imam iz konzuma, 2 su sam platila 59kn, a nedavno su bile na akciji za 39kn i meni su super

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam kupila preko tv prodaje (top shop) i razočarana sam njima jer su se nakon par dana napunile zrakom. Možda prorade nakon drugog pokušaja ( nisam imala živaca odma ih vaditi) ! Inače su mi super, smanje prostor što puno znaći kad si u stanu!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ako se nekom mozda ne da bacati novce na te vrece moze iskoristiti obicne crne vrece za smece, ja sam ih prije 10ak dana napunila s plisanim igrackama, s usisavacem izvukla zrak i svezala u cvor i jos se nisu napuhale :D

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa
    ako se nekom mozda ne da bacati novce na te vrece moze iskoristiti obicne crne vrece za smece, ja sam ih prije 10ak dana napunila s plisanim igrackama, s usisavacem izvukla zrak i svezala u cvor i jos se nisu napuhale :D
    vidiš, vidiš... toga se nisam sjetila... zvuči zgodno, probaću

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A morat ću nešto napravit!Više stvarno neznam kud stom robom!Nas je ipak šestero-jedan veliki ormar i jedan manji za djecu.Premalo,a nemam gdje staviti još ormara.Iako svake sezone podijelim ili bacim što ne trba ipak je gužva.Najgore je s zimskim jaketama i sa pokrivačima,oni zauzimaju najviše mjesta.A što se tiče crnih vreća-kad otvorim ormare ili podignem krevete-ko da sam na Karepovcu,muka mi je od njih!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A meni se roba usmrdila u njima!!!
    Eto prošli mjesec svu robu vadila i prala ....
    Fuj....

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    al kako izgledaju stvari kad se iznutra izvade?
    krava žvakala?
    Trenutno u njima držim poplune,deke i jastuke.Za poplun mogu reći da mi je izašao van zgužvan ko da ga je krava žvakala.U ostale/čitaj dvije male/sam poslagala M.odjeću koju je prerasla pa ju još nisam imala potrebe vaditi.I,nadam se,ne još tako skoro.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

moje (TV prodaja) puštaju zrak, i to ne sve, ali bitno mi je da je roba zaštićena. Nije se niti usmrdila niti previše zgužvala.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja sam u potrazi za istima... vidim da nema pravila što se tiče proizvođača i cijene ali me zanima jesu li bolje one na "ciferšlus" ili one sa gumenom brtvom jer mislim da zbog toga ulazi zrak u vreću... ?

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

imam ih i bil asam prezadovoljna kako se sve "spreša" ko u reklami! spremila svašta i stavila u prostor ispod kauča. no postupno se pune zrakom, kada izvadim vreće više nisu tako sprešane ali je stisnuto. no nije probušena vreća, na svima mi je tako.. lako pucaju, malo zapneš za nešto nakon što vakumiraš i gotovo. ali ipak je bolje nego bez njih.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa
    ja sam u baumaxu kupila space bag i nisam zadovoljna zato sto se vreca vec slijedeci dan napuse, jednom sam u konzumu kupila dvije vakuum vrece u pakiranju za nekih 70-ak kn i prezadovoljna sam, ali ih nazalost vise nisam nasla
    potpisujem
    ove u konzumu sam kupila prije 20-ak dana

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam isprobala i one iz Quellea, Neckermanna i televizije. Ove zadnje su izgledale najbolje, ali nisam imala previše sreće, jer mi možda jedna drži vakum, a ostale se isprazne. biti će valjda takva serija.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja kupila one sa TV-a i odmah pukle. Onda uzela u Konzumu za neku siću love i malo bolje iako ni to nije to što sam ja zamišljala jer se nakon nekog vremena napune zrakom.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

imam i ja...kupila prve preko TV..te mi i došle 3 probušene
    onda druge kupila u Mercatoru-zasada ok!u njima držim dječju robicu za neke buduće naraštaje cijena mislim cca 250 kn ak se nevaram! :?

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moje su iz konzuma, bile su jeftine, 2 kom 59 kn, i za sad su dobre. još ih nisam otvarala, ali su i dalje vakumirane.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E to me baš i nervira kod tv prodaje-sve izgleda super dok ne kupite!Ali to je za neku drugu temu.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja isto imam one iz top shopa i stvari stoje ovako:
    - jedna mi je odmah pukla, al išla sam je zamijeniti i dali su mi novu
    - fora je u tome da se ne smiju previše napuniti jer onda pucaju i ne daju se dobro zatvoriti, pa se ne daju vakuumirati
    - kupila sam ih s namjerom da u njih spremim dječju odjeću jer je čuvam za ev. drugo dijete, ali nula bodova jer sam ubrzo shvatila da to nije za male kupčiće nego za veće komade tipa onih s reklame - popluni, deke, ručnici i sl.
    - sad kad sam skužila poantu, najbolje nam posluže za putovanje na npr. more jer u njih stavimo veće stvari tipa posteljina i ino gore navedeno, izvakuumiramo i spakiramo gore u onu thule kutiju - za tu svrhu su dobre, pa ipak uštedimo na prostoru
    - za putni space bag još uvijek nisam skužila čemu služi jer uopće nema ventil za izvlačenje zraka, tak da ga niti ne možeš izvući niti da hoćeš, u tom slučaju ti čisto dobro umjsto toga može poslužiti i obična pvc vrećica :?
    - meni je ipak poslije sve zgužvano kad izvadim , ali to isto ovisi i o vrsti materijala

mamaanita avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam spremala posteljinu. držala sam se uputa, nisam ih pretrpala i zasad je sve ok. Zadovoljna sam

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bilo je vreća i u Plodinama (čini mi se iste kao iz Konzuma)

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    - za putni space bag još uvijek nisam skužila čemu služi jer uopće nema ventil za izvlačenje zraka, tak da ga niti ne možeš izvući niti da hoćeš, u tom slučaju ti čisto dobro umjsto toga može poslužiti i obična pvc vrećica :?
    ako je suditi prema reklami, onda se putni od zraka prazni tako da ga se srola u rolu...

rajvos avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj nisam ni ja znala za šta služi putni,a ostale su mi super već 3 god.

Mel T

Početno

Ja imam iz Metroa. 2 komada (manja i veca vreca) za 40 ili 50 kn.
    Manja vreca super drzi vakum, ali velika mi se napuhala. Izvukla sam zrak i stavila vrecu pod krevet. Ona se fino napuhnula i nisam ju mogla izvuci ispod kreveta, vec sam ju morala prazniti. Sestra kupila sebi vrece kad i meni i njoj drze vakum. Peh.
    Roba mi lijepo mirisi kad ju izvadim, kao da sam ju maloprije prala.
    Kad opet naidem na jeftine vrece, kupujem pa cu valjda biti bolje srece.
    Nisam se sjetila da bih tako mogla spakirati robu za more. Al onda i tamo moram imati usisavac da mogu vratit robu doma.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Baš sam se spemala naručiti od Top shopa, sva sreća da nisam, s obzirom na masovno nezadovoljstvo i činjenicu da se ista stvar prodaje u Konzumu i sličnim dućanima.
    Ne znam jesam li luda, ali čini mi se da na TV reklami kažu da u peketu dobijete 9 vreća, a na telefon vele 7?

Baš ću iskušati onaj hokus-pokus s običnom vrećom za smeće.

Mel T

Početno

Da na reklami ne ubroje i 2 gratis vrece za prva 3 i pol kupca koja nazovu odmah?

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

odmah?
    Pa zvala sam "odmah"

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja imam iz Mrcatora i dobre su mi. Jedino ne valja ona kao za putovanja. Ide mi na živce to rolati. Ist tako sam kupila i u Konzumu dvije za 50 kn i i te su dobre, ali nema velikih u koje bi mi stao veliki poplun.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja kupila u konzumu 2 kom. za 40kn i super su.
    Sad imam fakat ljepo složen ormar i puno prostora.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

dizem temu..ima li ih još u konzumu kupiti zna li tko?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •