-
je li se netko vratio s rasprodaje danas?
..a jel mozda vidio ima li peg perego pramette kolica?cekam da rodim prakticki,pa mi se ne ide tamo stajati u redu ako ih nema..pa ako ih je netko uocio da znam dal da skocim tamo!
hvala
-
Osoblje foruma
rasprodaja je završila u 13 sati
-
tak brzo?
nisam nikada bila,ne znam.
-
-
raspodaja je od 9-13 h 8)
-
bila su jedna pramette, crveno bez, za 700 kn, i nisu se prodala. ne znam di su sad
-
jesu bila ocuvana??
zna li netko osobu koja ih je prodavala?
bas nemam srece.
-
Osoblje foruma
da si (ili netko) zapisala sifru prodavatelja, ne bi bilo problem, ja bi ih nazvala i rekla da ti se jave ukoliko zele
ovako nemam pojma kako to otkriti :/
-
nisu bas bila u nekom super stanju, kao i vecina kolica tamo na prodaji
ja sam ih malo provozala jer me zanimalo kakva su i jesu li izgubila na kvaliteti, i mogu ti reci da se jos uvijek dobro drze, bez obzira sto izgledaju ko da su prosla vec dvoje djece.
daj oglas na par foruma, sigurno ce ti se javiti neko
sad sam se sjetila da im je sifra mozda bila 3204, jer je moja bila broj ispred, pa sam zato zapamtila, a bili su iza mene na primopredaji
-
Osoblje foruma
meda, red na primopredaji nema nikakve veze s dodjelom sifri
-
ma ne
nego su bili iza mene na primopredaji pa je muz pitao zenu koji smo mi ono broj, pa je ona rekla, a ja sam to cula i mislila kako imaju slican broj ko i mi
-
Osoblje foruma
ti ispred, oni iza, tvoj broj ispred, njihov iza
eto prsta sudbine
jenny, nazvat cu u ponedjeljak broj 3204, dotad mi pliz posalji svoj broj za kontakt.
i nedavno sam ti pisala mail, vezano za rtl, trebali su trudnicu poput tebe, jesi ga dobila?
-
pozdrav, nikada nisam bila na rodinim rasprodajama, pa me zanima da li se može kupiti i trudnička odjeća??? hvala
-
Na ovoj rasprodaji je bilo dosta trudničke robe, a meni su zapele za oko bež hlače za 10 kn.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma