Nisam jos procitala da se ijedna trudnica zali na smanjenje seksualne zelje..pa me zanima jesam li ja jedina. Moj libido je na nuli. Nemam zabranu od strane ginekologa...Nikako da me prodje ta bezvoljnost.
Nisam jos procitala da se ijedna trudnica zali na smanjenje seksualne zelje..pa me zanima jesam li ja jedina. Moj libido je na nuli. Nemam zabranu od strane ginekologa...Nikako da me prodje ta bezvoljnost.
same here :/ .
ja jesam nešto o tome čitala da je kao normalno u prvom tromjesječju. meni je to totalna promjena, jer prije trudnoće smo se stalno keksali, sad ništa. žao mi MD, ali imam neku blokadu u glavi,
navodno prođe poslije...
meni se libido vratio tek neka 3 mjeseca nakon poroda...sve je to normalno i jako individualno!
ja nisam imala nikakvu želju za seksom tokom trudnoće. srića pa je i ginekolog ispred mm-a strogo zabranio takve aktivnosti i egzibicije. libido se donekle popravio nekih 4-5 miseci nakon poroda, a onda se opet naglo pogoršao.Ivana B-G prvotno napisa
iskreno, ja odkad sam ostala trudna pa do danas više nemam neke lude želje za seksualnim aktivnostima.
Ja od početka trudnoće nemam libido!!! A niti moje frendice. Ne razmišljam o sexu, tj. razmišljam utoliko da ću to raditi "jednom" bez trbuha, ali pričam o tome s mužem. I kaže da razumije... Doduše, malo se potrudim, ponekad...
prvo tromjesječe mi je bio povećan al nismo smjeli, sad možemo al ja nemam opće volje. Pogotovo od kad sam osjetila bebu da hopsa u trbuhu nekako mi je glupo, šta ja znam koda je još jedna osoba s namai to me dekoncetrira, nemogu se opustit jer cijelo vrijeme mislim, ma jel to njoj sad smeta, pa MM non stop opominjem nemoj me tu primat, nemoj me stiskat, nemoj ovo nemoj ono tako da i njemu nije više napeto!
ja isto nemam želje.ali se nadam kada pređem u 4 mj trudnoće da će se popraviti.