Citiraj Bobčica prvotno napisa
Zdravo cure
Mi se prijavljujemo da smo "procurili" i ja i A.Tako smo promukle ,jedva se sporazumijevamo s MM,sreca nema temp.bar ne jos.
E da vas pitam jeli neko od vas davao flor tabl.djetetu za ojacanje zubica?
Neznam da li umisljam,ali kao da A ima sarene zubice,tak mi djeluju,ali to moze biti posljedica uzimanja antibiotika u trudnoci,pa me zanima jeste li mozda koristile te tabl.imali koristi?
i ja sma nedavno htjela pitati tko je do sada vodio dijete zubaru, kako je to prošlo i ima li koga dobrog za preporučiti (pitanje za zagrepčanke)

ivan još nema karijese ali vidim i ja nekakve male promjene u boji, ne znam za ove tabletice, ja ništa ne dajem, peremo zube 1-2 puta dnevno samo četkicom i vodom, možda je vrijeme za malo nekakve dječje paste, elmex?
mom nećaku (bokček stalno ga spominjem i to u neg. kontekstu ) već tako reći nema gornje dvojke a i jedinice su pri kraju, a od frendice mali od 3. godine nema ni dvojke ni jedinice uopće
kombinacija flašice sa sokom i nepranja, mame kažu da ne žele prati :shock: i da će tak i tak imati trajne, da, samo njih treba još dugo čekati a u međuvremenu nešto iu jesti i naučiti pravilno pričati i izgovarati, a ni naviuka ne padne s neba
pa ni moj ivan nije lud za pranjem, ali što se mora mora se
opet kritiziram
koncentrirajte se na gornja pitanja