evo da malo odahnem....čovjek kad se navikne ne radit postane prava ljenčina
ukratko: otišli s dva kofera - vratili se s tri....
vrijeme (i sve ostalo) bilo preeeeekraaaaaasnooooo
ne smijem ni računat koliko sam novaca potrošila, a pogotovo na patrika - kupila sam mu sve što mu treba i što mu ne treba, iako isto moram konstatirati da je ovaj njegov sadašnji broj najzeznutiji - bebe prestaju s 86/92, a veći počinju s istim brojem i nema šanse da ga nađeš kad ti treba
h&m me razočarao - ne znam jel to sad svugdje tako ili baš samo u berlinu, ali zato je i zara čist ok
u c&a sam si našla suuuupeeeeer pidžame i veš i to za kikiriki (recimo :/ jer u berlinu je sve skupo, a pogotovo cipele )

patrik je (kolko sam čula jer još uvijek, ja nemajka kakva već jesam, nisam otišla po njega - baka uživa s njim, a danas bi ionako trebao ići u vrtić) super. Bake su mu stalno pričale da će mama i tata doći avionom, pa mu je to postala poštapalica - mama doća avionom
Igračke sam mu kupila samo male jer za velike (a i neke druge super stvari ) nismo imali mjesta - ipak smo morali paziti na težinu prtljage.

Jeste znali da se voda u berlinu smije pit iz pipe :shock: :shock: :shock: i triput je bolja nego naša, to me stvarno začudilo.

Inače, btw svaki put kad vidim kako drugi negdje tamo žive shvatim da smo mi još uvijek svi skupa na kraj sela, al dobro, polako pa sigurno :/ Iako vjerojatno je vrlo velika razlika doći tamo tjedan dana na odmor i samo trošiti novce i živjeti tamo i zarađivati ih :/

Super smo se odmorili i isto preporučujem svakome tko si može (vremenski, baka servis, financijski i ino) priuštiti jer recimo tamo kad sam uopće pokušala razmišljati o nečemu od doma, misli bi mi samo odlutale na neku drugu stranu. Patrik mi je falio jako, ali nisam bila tužna jer sam znala da mu je dobro - s bakama sam bila na stalnoj mob vezi pa sam bila upućena u njihova dnevna (i noćna) kretanja.