-
Amalthea i mi smo jučer imali vrlo sličan scenarij.
U subotu je patrik zaspao popodne oko pola 3 (dosta kasno za njega, ali doma je uvijek sve "kasnije"). i sve to ne bi bilo ništa strašno da i ja nisam zaspala skupa s njim i spavali smo, skupa, do pola 6 :shock: :shock: :shock: , a MM je uživao što ima bar malo mira
Ne moram ni reći da je navečer (?!) patrik išao spavati tek oko ponoći. E da se to ne bi ponovilo i u nedjelju jer ipak se u pon treba malo ranije dići zbog vrtića, a ujutro se probudio tek oko 9, što mi, moram priznati, paše jer sam nisam jutarnji tip, išli smo spavati u 12, pa u pola 2, pa u 3, pa u pola 4....... i onda sam odustala, poslala sam ih van i rekla ne vraćajte se dok ne padne mrak. Naravno, dogodilo se što sam i pretpostavljala, patrik je zaspao u autu na putu doma, ali samo (!?) 20ak minuta. Dovoljno da opet ne zaspi do pola 11 :shock:
Definitivno nikakvo ukidanje dnevnog spavanja ne dolazi u obzir. Jedino, moram, a to mi nikako ne paše
, paziti da se ujutro ne probudi kasnije od pola 8 jer onda to njegovo popodnevno spavanje ispadne zapravo večernje, tako da noćno spavanje ispadne oko ponoći
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma