Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: help!pred termin tvrdi trbuh bez kontrakcija!

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno help!pred termin tvrdi trbuh bez kontrakcija!

danas mi je navodni termin,po uzv-u imam jos 10 dana.
    ujutro me pocelo boliti na desnoj strani trbuha i bol se postupno pojacavala kroz dan uz jako otvrdnjivanje trbuha..sad ne znam da li sam imala kontrakcije pa ih nisam osjetila od boli na trbuhu.uglavnom,trbuh mi je bio jako tvrd i bolan,a nije bilo uzrkovano micanjem bebe.moram napomenuti da je bol bila kao da ce mi puknuti trbuh iznutra.legla sam si i bol je prestala.nakon 2 sata sam se digla bez bolova.no trbuh i dalje tvrdne,a ja nemam trudove!!ne osjecam ni klasicne bh kontrakcije,vec samo neugodnu napetost.jucer sam bila na pregledu,nisu mi niti plodnu vodu mogli pogledati.

sad,zanima me da li netko zna mogu li to zapravo biti trudovi?vec sam rodila pa mi je to malo vjerovatno.cula sam za zene koje su isle doktoru jer ih je "bolio trbuh" pa su ostale roditi.

hvala vam unaprijed,nadam se da ce netko znati!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

DA mogu meni su bili, nažalost u 32. tjednu!

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jenny, ja bih rekla (ne iz iskustva, nego čitajući i slušajući iskustva drugih) da su to uvodni trudovi. Maternica se priprema, vježba, "nabija kondiciju"...
    Sretno!

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala..
    mima,jel na kraju sve dobro zavrsilo?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mani su takvi bolovi trajali danima prije poroda...
    kako sam bila stvarno ogramna - mislila sam da to moje tijelo salje polako poruku luki - 'ajde brate, ne mogu se vise od ovog rastegnuti!'

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni se trbuh stvrdnuo u 28 tjednu.Nista me nije boljelo,ali je stalno bio tvrd.U 29 tjednu odem na pregled i ispostavi se da imam trudove koje uopce nisam osjecala.Dobijem lijekove(za smirivanje kontrakcija i za sazrijevanje pluca djetetu) ostave me nekoliko dana u bolnici.Odem kuci i lezim narednih 11 tjedana.Trbuh bi malo omeksao samo dok lezim,cim bi se digla postajao je jako tvrd.Gotovo cijelo vrijeme sam imala bolne kontrakcije.Rodila sam tjedan dana prije termina,oko pola sata nakon dolaska u rodiliste,jer sam bila navikla na bol pa nisam ni bila svjesna da se porodaj blizi.Oduzila sam,ali da,tvrd trbuh moze znaciti kontrakcije.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I ja sam u drugoj trudnoci imala tvrd trbuh - konstantno i to cijelu trudnocu. Osim neugodnosti i bola nista posebno. Ako iskljucimo cudne poglede babice na moje ma nije to nista - zeni nije jasno da me to podnosljivo boli - ne previse.

Rodila u roku od ca. 3h od pucanja vodenjaka - bez nekih bolovai 6 min. (ne) tiskanja.

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam sad u 37 tjednu pa mi je povremeno tvrd trbuh i malo boli,a na vrhu trbuha kod prdnog koša mi zna odrveniti pa me svrbi.

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj cisko-kid@net.hr prvotno napisa
    ja sam sad u 37 tjednu pa mi je povremeno tvrd trbuh i malo boli,a na vrhu trbuha kod prdnog koša mi zna odrveniti pa me svrbi.

sorry,kod prsnog koša(ispravak) :D

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

prdnog koša...sorry al morala sam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •