Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Problemi s vjetrovima

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Problemi s vjetrovima

Mame Molim Pomoć

Moj mali Filip ima točno 2 mjeseca i do sada se nismo susretali s grčevima ali ima problema s vjetrovima. Simptomi su slični kao kod grčeva, crveni se u licu, povlači nogice k trbuhu. Ne vrišti i ne plače nego jednostavno ne može prdnuti! Muči se i stišće ali ništa i onda opet i opet i opet i opet dok jednostavno ne prducne i onda mu je lakše. I onda je neko vrijeme ok ali to se ponavlja 0-24. Stolicu nema svaki dan ali kad je ima onda je zlatno smeđa bez krvi, ni zelenog niti ništa.
    Ima li pomoći da se lakše olakša??? Radila sam vježbice s njim (ispruziti nogice pa skvrciti k trbuhu) ali to baš i nije nešto pomoglo. Najlakše se olakša kada ga stavim na sisu i tako mu je lakše (valjda mu je to kao neka utjeha).
    Pedijatrica mi je rekla da probam stavim toplomjer u guzu ali i to smo probali i par puta je pomoglo ali ni sad ni to više ne pomaže.
    Da li možda postoje kakve kapi ili bilo šta drugo jer miceka mi je teško gledati kad se muči?

Pomoć

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zaboravi toplomjer u guzu.
    ni slučajno, pogotovo živin toplomjer.
    osim tih vježbica s nogama, probaj mu malo i masirat stomak, onako od bubrega prema pupku, pa nazad, pa u krug.
    nama je to malo olakšavalo situaciju.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: Problemi s vjetrovima

Citiraj mago prvotno napisa
    Mame Molim Pomoć

Da li možda postoje kakve kapi ili bilo šta drugo jer miceka mi je teško gledati kad se muči?

Pomoć
    Možeš probati sa Sab simplex kapima. One su sigurne za primjenu i zahvaljujući svom sastavu smanjuju razvijanje plinova. Inače se koriste i kod grčića jer smanjuju napuhavanje i iritaciju crijeva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •