evo i ja tek sada vidim ovaj topic, uglavnom ono što bih ja željela reći i što stalno budućim roditeljima govorim jest o negativnim stranama. pobornik sam istine, pa tako se želim zalagati da budući roditelji trebaju i moraju znati što se sve negativno može dogoditi u trudnoći i nakon rođenja djeteta. najvažnije je prepoznati bolest ili nešto slično. u takvim momentima važno je pravilno reagirati i znati kome se može obratiti.

jedno i najvažnije moje iskustvo je upravo ova problematika, jer da sam iti malo bila informirana u trudnoći ne bi se dogodilo ovo što se dogodilo. na trudničkim tečajvevima se pričaju kojekakve stvari- dobr strane, ali premalo ili gotovo ništa se ne priča o rizicima u trudnoći, rizicima kod poroda a posebno nakon rođenja.

mislim da se samo opećeni roditelji mogu zalagati za takve stvari, budući da roditelji koji su imali sretnu trudnoću porod i babinje ne mare ništa za to.

dam se kladiti da puno budućih roditelja, a i onih novoprženih nemaju pojma, niti im je itko na tečaju rekao kolika mora biti dječija temperatura???