-
izvrtanje okica
dobar dan mame.
imam malog deckica, sada ima vec dve i pol godine. pred nekih sest mjeseci uocila sam da ujutro nakon budjenja, dok se igra, tu i tamo, zna nekako iskolutat okicama, sekund to traje, pobjegnu mu oci na gore i kao da se malo oduzme, niti padne niti ista, to traje ma jedva sekundicu i sve pet, nastavi dalje kao da se nista nije desilo. mene naravno uhvati napad panike i grc u zelucu..
zanima me dali se neetko vec susreo s time?
naime, on je kao bebe od dva mjeseca imao konvulzijice pa mu je ustanovljen refluksic, i tim prigodama su se iz preddostroznosti radile i brojne preetrage pa tako i eeg. jedan od nalaza je bio malo sunjiv na epilepsiju pa smo nastavili s redovitim kontrolama i eegima i posslije je uvijek sve bilo uredno apsolutno i sumnju su iskljucili. zadnji eeg smo napravili u petom mjesecu i bio je uredan. slikali smo vec i glavicu u prvom mjesecu (bio pljusnuo nezgodno) i to je sve bilo uredno.
na moj upit sto je to s okicama, neuropedijatar je rekao da djeca to znaju radit i da nema straha.
mene to malo muci i bilo bi utjesno da znam jeli se netko vec susretao s time? dali da mog malog strumfa narucim na dodatne pretrage u Klaicevu (inace smo u rijeci) ili da ga ne maltretiram(ipak je to sve i njemu stresno, a ja inace sam malo panicar i preosjetljiva po prirodi)?
osim toga, on nema nikakvim smetnji, divno se razvija, dobar je itd...
molim nekoga tko je cuo ili imao slicno iskustvo da me malo savjetuje
))
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma