dobar dan mame.
imam malog deckica, sada ima vec dve i pol godine. pred nekih sest mjeseci uocila sam da ujutro nakon budjenja, dok se igra, tu i tamo, zna nekako iskolutat okicama, sekund to traje, pobjegnu mu oci na gore i kao da se malo oduzme, niti padne niti ista, to traje ma jedva sekundicu i sve pet, nastavi dalje kao da se nista nije desilo. mene naravno uhvati napad panike i grc u zelucu..
zanima me dali se neetko vec susreo s time?
naime, on je kao bebe od dva mjeseca imao konvulzijice pa mu je ustanovljen refluksic, i tim prigodama su se iz preddostroznosti radile i brojne preetrage pa tako i eeg. jedan od nalaza je bio malo sunjiv na epilepsiju pa smo nastavili s redovitim kontrolama i eegima i posslije je uvijek sve bilo uredno apsolutno i sumnju su iskljucili. zadnji eeg smo napravili u petom mjesecu i bio je uredan. slikali smo vec i glavicu u prvom mjesecu (bio pljusnuo nezgodno) i to je sve bilo uredno.
na moj upit sto je to s okicama, neuropedijatar je rekao da djeca to znaju radit i da nema straha.
mene to malo muci i bilo bi utjesno da znam jeli se netko vec susretao s time? dali da mog malog strumfa narucim na dodatne pretrage u Klaicevu (inace smo u rijeci) ili da ga ne maltretiram(ipak je to sve i njemu stresno, a ja inace sam malo panicar i preosjetljiva po prirodi)?
osim toga, on nema nikakvim smetnji, divno se razvija, dobar je itd...
molim nekoga tko je cuo ili imao slicno iskustvo da me malo savjetuje))