Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Tko ima creatis AS od bebe conforta????

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Tko ima creatis AS od bebe conforta????

Mislim da se malo postrojimo i kažemo kakvi su nam dojmovi....kako AS funkcionira da bude drugima lakše prilikom odabira....

moja creatis od bebe confort-a je predivna...ugodna...baš je kao jaje i bebica lijepo sjedne u nju...moja Nila obavezno i uvijek u njoj zaspi čim sjedne u nju....čini se da je jako ugodna...krović (pokrov) je taman toliko velik da dijete štiti od sunca a opet ne prevelik da zaklanja svjetlost....a odabrala sam i lijepu boju "oxygen cream" koja se na moje veliko iznenađenje uopće jako ne prlja...podešavanje malog naslona za glavu, lako podesivi pojasevi, jastučić za bebe do 6 mj., super ergo ručka za nošenje koja je u idealnom skladu s AS...u biti sve skupa je to jedna jako udobna, kvalitetna i lijepo dizajnirana AS....

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: Tko ima creatis AS od bebe conforta????

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    Mislim da se malo postrojimo i kažemo kakvi su nam dojmovi....kako AS funkcionira da bude drugima lakše prilikom odabira....

moja creatis od bebe confort-a je predivna...ugodna...baš je kao jaje i bebica lijepo sjedne u nju...moja Nila obavezno i uvijek u njoj zaspi čim sjedne u nju....čini se da je jako ugodna...krović (pokrov) je taman toliko velik da dijete štiti od sunca a opet ne prevelik da zaklanja svjetlost....a odabrala sam i lijepu boju "oxygen cream" koja se na moje veliko iznenađenje uopće jako ne prlja...podešavanje malog naslona za glavu, lako podesivi pojasevi, jastučić za bebe do 6 mj., super ergo ručka za nošenje koja je u idealnom skladu s AS...u biti sve skupa je to jedna jako udobna, kvalitetna i lijepo dizajnirana AS....
    pogreškom sam napisala bebe confort umjesto bebe comfort....

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa pravi naziv i je bebe confort...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i mi smo ju isto imali i bili prezadovoljni

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa
    pa pravi naziv i je bebe confort...
    OK, sad ću se tri puta još toliko sramiti , imaš pravo rozice....znači uvijek treba vjerovati prvom instiktu...ne analizirati previše jer se tada često zapetljamo u krive kombinacije....evo još

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma kaj bi se sramila...
    npr. ja ni danas nisam sigurna kako se čita chicho i mudro šutim kad je o tome riječ

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kiko a versace je sa Ć

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Koji auto imate, vi koje ste zadovoljne s Bebe Confort Creatis fix?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam već rekla svoje dojmove o Bebe Confort AS, samo ih još moram popratiti fotkama. A nikako da 'ulovim' auto na danjem svjetlu.

Čula sam od par ljudi da im je problem bila dužina pojaseva u autu za takvu sjedalicu. Morali su ili navući pojas do krajnjih granica ili im čak ni uz to nije uspjelo montirati AS u auto.
    Mi imamo Subaru i pojasevi su dovoljno (pre)dugački da možemo bez problema staviti 'čiču' u auto.

Laura isto voli biti u njoj, što se tiče funkcionalnost i udobnosti - odlična je!

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Ja sam već rekla svoje dojmove o Bebe Confort AS, samo ih još moram popratiti fotkama. A nikako da 'ulovim' auto na danjem svjetlu.

Čula sam od par ljudi da im je problem bila dužina pojaseva u autu za takvu sjedalicu. Morali su ili navući pojas do krajnjih granica ili im čak ni uz to nije uspjelo montirati AS u auto.
    Mi imamo Subaru i pojasevi su dovoljno (pre)dugački da možemo bez problema staviti 'čiču' u auto.

Laura isto voli biti u njoj, što se tiče funkcionalnost i udobnosti - odlična je!
    to sa pojasevima si mogla čuti jedino od mene tu na ovom podforumu...kada sam kupila tu AS sva u panici sam pisala po forumu i molila za pomoć...na kraju se uspostavilo da su pojasevi skroz OK ali sam je ja pokušavala krivo montirati...tako da to s pojasevima nema nikakvih problema.... lažni alarm.... :D

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nije lažni alarm, čula sam to s više strana. Jedna frendica ju je vratila jer su joj pojasevi na autu bili prekratki.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nije lažni alarm, čula sam to s više strana. Jedna frendica ju je vratila jer su joj pojasevi na autu bili prekratki.
    ajoj....vidiš... nisam za to prije čula...onda sam ja i dobro prošla.... :D

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: Tko ima creatis AS od bebe conforta????

jastučić za bebe do 6 mj., super
    Samo da te ispravim, jastučić se koristi do bebinog 3. mjeseca!

Inače, priključujem se zadovoljnim korisnicima

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

zadovoljne korisnice: koje automobile imate?

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    C3 i santa fe

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja - Rover 200

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E da, korištena je i u lagun karavan.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja - Rover 200
    ja sam imala Clio

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

E super! Jedan od auta je i Clio, drugi Toyota Verso, a straci su mi u Laguni karavan - pa da pokrijem sve mogućnosti . Sad još da mi neka veli da ju više neće trebati do kraja godine - udomljujem ju za fer naknadu! (ovo zadnje mislim vrlo ozbiljno!)

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

E super! Jedan od auta je i Clio, drugi Toyota Verso, a straci su mi u Laguni karavan - pa da pokrijem sve mogućnosti . Sad još da mi neka veli da ju više neće trebati do kraja godine - udomljujem ju za fer naknadu! (ovo zadnje mislim vrlo ozbiljno!)
    u toyoti verso nećeš gotovo sigurno imati problema sa montažom niti sa jednom sjedalicom jer ima pojaseve koji se mogu prebaciti u samozatezajući mod rada što uvelike pomaže.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

daddycool: Toyota Verso i Peg Perego PRIMO VIAGGIO SIP npr. se ne ljube. Probale sastaviti i na pregledu sjedalica: beba ostaje previše vertikalno (nisam probala ja osobno, ali sam dobila info od jedne forumašice koja ima taj kombo, pa sam odustala od kupovine).

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi imamo Subaru i sve 5!
    A frendica za koju sam rekla da nije mogla staviti AS zbog kratkoće pojaseva je vozila Nissan 200SX i sad ima Nissan 350Z. Dakle, sve jurilice, možda zato imaju kraće pojaseve. :?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

daddycool: Toyota Verso i Peg Perego PRIMO VIAGGIO SIP npr. se ne ljube. Probale sastaviti i na pregledu sjedalica: beba ostaje previše vertikalno (nisam probala ja osobno, ali sam dobila info od jedne forumašice koja ima taj kombo, pa sam odustala od kupovine).
    mislio sam prvenstveno na čvrstoću montaže koja je najčešći problem kod montaže. nagib sjedalice se može korigirati podmetanjem.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mi imamo Subaru i sve 5!
    A frendica za koju sam rekla da nije mogla staviti AS zbog kratkoće pojaseva je vozila Nissan 200SX i sad ima Nissan 350Z. Dakle, sve jurilice, možda zato imaju kraće pojaseve. :?
    vrum vrum

da li je stražnja klupa u takvim coupe-ima uopće dovoljno dugačka da se stavi sjedalica?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Je, bila joj je okej, samo je mislim morala malo pomaknuti suvozačko sjedalo naprijed. Samo je bio problem u dužini pojaseva, ništa drugo nije spominjala.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja namjeravam svoju AS uskoro prodati....mi planiramo kupiti isto od Bebe Confort-a Axiss od 9-18kg....

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja namjeravam svoju AS uskoro prodati....mi planiramo kupiti isto od Bebe Confort-a Axiss od 9-18kg....
    Hm, pa djetešce će ti biti tek pola godine staro kada meni bude trebala :? A usput rečeno: je'l to sa postoljem ili bez? Naime, ja tražim s postoljem, a danas dobih info u TL da nemaju pojma kada će dobiti postolja...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Hm, zaboravih na drugi odgovor:
    daddycool - danas sam bila u misiji, pa sam skužila zašto je problem postaviti PP u Toyotu! Toyotini sicevi su jako horizontalni i onda onaj mjehurić ne bude na pravom mjestu, a meni je bed uzimati stolicu koju moram podmetati....

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mi od prošlog tjedna koristimo creatis i jako smo zadovoljni. Ja ju smontiram u auto bez ikakvih problema (imamo C5), pojas mi je taman, a i samo stavljanje pojasa je jednostavno. Baš sam zadovoljna!

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je u sjećanju da Creatis nema postolje. A ako ga i ima, u Hrvatskoj se ne može nabaviti.
    Nisam sad više 100% sigurna, jer kad smo kupovali AS gledala sam ih mali milijun, ali jedno od ovoga gore je točno (i ja sam htjela AS s postoljem, pa sam završila bez njega, ).

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hm, pa djetešce će ti biti tek pola godine staro kada meni bude trebala :? A usput rečeno: je'l to sa postoljem ili bez? Naime, ja tražim s postoljem, a danas dobih info u TL da nemaju pojma kada će dobiti postolja...
    sad sam ja :? :? :? , kako misliš da će mi djetešce biti tek pola godine strao...pa moja Nila ima godinu i dva mjeseca i krajnje je vrijeme da kupimo veću AS i riješimo se ove.... :D

Za Creatis ne postoji postolje....nema AS od bebe confort-a s postoljem....dakle, ostolje ne možeš nabaviti iako želiš jer ga ne roizvode...Creatis je napravljena tako da ima utore za kolica ali NE i za postolje....

Što se tiče postolja, ja sam prije ove Creatis imala od Peg Perega Primo Viaggio s postoljem i uspoređujući ovu Creatis s Peg Peregom puuuno sam zadovoljnija sa sadašnjom..... :/

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Abonjeko Sad sam tek skužila da je rođena 2006 Sorry što sam te zbunila! Još ja gledam potpise i sve kontam sitna djeca, sitna djeca
    Yes @n@ - to ja hoću! Znači, misliš da bih trebala postolje uzeti preko neta, a stolicu od Abonjeko? To mi je malo nategnuto jer bih hjetla cijelu priču isprobati prije kupovine...

I samo usporedbe radi PP Primo Viaggio i PP Primo Viaggio SIP - su bitno drugačije. SIP je puno više nalik baš na Creatis, dok je Viaggio onak "klasična".

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

E, ali ima jedan štos s tom bazom: to nije onak' klasična baza gdje ti dođeš, 'okačiš' odnosno staviš AS 'klik' na bazu, sjedneš u auto i odeš.
    To je baza UZ koju ti i dalje moraš AS vezati pojasom. Tako da mislim da ti se uopće ne isplati kupovati je.
    A postavljanje Creatisa u auto uopće nije mudrost ni teško ni komplicirano jednom kad skužiš kako i kad se malo ispraksaš. Ja je sad, nakon 7 mjeseci, stavim u auto i podesim za (bez pretjerivanja) 20 sekundi.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da, znam da se mora prebaciti pojas i preko sjedalice. Na većini je takav sistem. Stvar je u tome da bih htjela da mi bembo bude na višem položaju, pa da bar malo vidi van. Nama je pred kraj prve godine vožnja s "običnom" sjedalicom bila mora - sve dok se nismo okrenuli u smjeru vožnje. Pretpostavljam da je problem bio u tome što ništa ne vidi... A sad kad već ništa ne moram kupovati za drugog malca, bar bih mu htjela piruštiti sjedalicu s postoljem...

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A zakaj onda jednostavno ne uzmeš Gracovu? Meni je puno frendica ima i ne žale se. A još je i lakša inače za nositi od ove '4-kilašice'.
    Mislim, nije da te odgovaram, ja kad bih kupovala AS kupila bih 100% opet Creatis, ali...
    Jesi sigurna da postolje povisuje AS? I koliko? Možda to ovisi od modela do modela. Nisam primijetila da je Graco u bazi povišeniji od mog Creatisa.

A mi smo problem 'neću biti u čiči' riješili kupnjom one žabice u Baby Media Shopu, što kad se beba odgurne nožicama pokrene one ribice, žabice i šljokice u tekućini.
    Osim toga ima i ogledalo, pa je mogu vidjeti kad vozim.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Graco je po adacu dobio tek prolaznu ocijenu, pa mi ne igra...

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bit ću objektivna, zaista....mislim da postolje (po pitanju preglednosti i povišenosti) ne igra veliku ulogu jer kada imaš postolje AS ti opet mora "sjesti" u utore postolja i što dobiješ....opet ista priča...možda nekoliko cm više...moja Primo Viaggio je bila ona "klasična" i zaista "visoka" AS pa opet Nila nije mogla gledati preko prozora....gledala je drveća ispod "zadnjeg" stakla od gepeka....

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

sad sam ja :? :? :? , kako misliš da će mi djetešce biti tek pola godine strao...pa moja Nila ima godinu i dva mjeseca i krajnje je vrijeme da kupimo veću AS i riješimo se ove.... :D

Za Creatis ne postoji postolje....nema AS od bebe confort-a s postoljem....dakle, ostolje ne možeš nabaviti iako želiš jer ga ne roizvode...Creatis je napravljena tako da ima utore za kolica ali NE i za postolje....

Što se tiče postolja, ja sam prije ove Creatis imala od Peg Perega Primo Viaggio s postoljem i uspoređujući ovu Creatis s Peg Peregom puuuno sam zadovoljnija sa sadašnjom..... :/
    sada vam moram poručiti da sam bila u krivu...evo sam malo švrljala po netu i vidi što sam našla http://www.belchonok.ru/index.php?productID=2655

Tra, la, la, la.....Creatis s postoljem

mislim da mi je pametnije da u buduće šutim ako nemam 100% provjerenu informaciju :/

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Abonjeko, a nisi kliknula na 'moj' link otprije 12 dana?!?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •