imenica prvotno napisa
![]()
![]()
imenica prvotno napisa
![]()
![]()
imenica-ah znam kako ti je.Uživaj u sunčici. Zaslužila si :D![]()
...imenica-promakao mi ovaj topic-nadam se da nije kasno za čestitke!Uživajte svi skupa.![]()
![]()
,uživajte sa malenom ribicom.
za dobre želje i iskrene čestitke nikad nije kasno.
čestitam sretnim roditeljima na maloj sunčekici, a sunčekici što je dobila ovakvu divnu mamu![]()
sve čestitke
čestitam! kako se snalazite? kakav je osjećaj biti mama?
hvala na čestitkama. mama, tata i curica se super slažu. mislim da se ne zna tko više uživa. moja curica je pametno i dobro dijete. e.. sad zvučim baš kao prava mama koja hvali svoju miljenicu. ali shvatit ćete me.mamaanita prvotno napisa
sunčeko upija svaku našu riječ i pokret. sve oponaša. brzo uči. jako voli kad zajedno ujutro gledamo pčelicu maju i još nešto- obožava papati.
ma ukratko presretni smo. tako sam ponosna na nju. odjednom sam shvatila da prštim nekim emocijama koje su mi do njenog dolaska bile strane i nepoznate. i znate što- svima želim te emocije.![]()
Da, to su novi svjetovi koji se i ne mogu opisati.imenica prvotno napisa
![]()
imenica kako je sunčeko??
pahuljičica prvotno napisa
![]()
za početak hvala na pitanju. sunčeko je super. onako važno je samostalno ušetala u novu godinu i nitko joj nije bio ravan. ( do tada smo se samo držali za rukicu i upoznavali novi dom i sve oko sebe). inače je velika brbljavica. stalno nešto raspravlja. jučer smo bili u ambulanti na cijepljenju i ja imam osjećaj da naveliko pljeni pažnju ljudi. ima se potrebu svima obratiti i počastiti i sa nekoliko svojih "klingonskih" rečenica... e da, ali od mame se inače ne miče. sve kućanske poslove obavljamo zajedno. ( tj. ona se drži za moju nogu dok ja recimo stavljam posuđe u perilicu) i tako dragi moji. ovi zimski dani prolaze u igranju, čitanju slikovnica i svladavanju "prvog Pikovog riječnika" i naravno nezaobilazni teletabisi koji su mi iskreno već malo i glupasti, ali moje sunčeko gleda i upija. oponaša ih .
pusa od sunčeka i njene ponosne i sretne mame.