-
AH; ti pedijatri !
Danas sam oko jedan (tj.13h) poslije posla navratila u nas Dom zdravlja .
Pedijatrica je radila ujutro s tim da od 12-2 prima zdravu djecu.
Mislila sam podignuti uputnicu za kontolu na Srebrnjaku za drugi tjedan.
Bilo je dosta jednogodisnjaka na cijepljenju, predala sam knjizicu i sjela i cekala oko 40 min. Kad me dr prozvala , usla sam i sjela .
Kazem joj da trebam uputnicu za kontrolu na Srebrnjaku i vadim staru povijest bolesti da se ona podsjeti sta su zadnje napisali.
Ona me pita kad cemo ici tamo , ja kazem drugi tjedan , ponedj. najvjerovatnije .
'' Danas ne mozete dobiti uputnicu jer se uputnice i recepti daju samo u terminu za bolesnu djecu !!!''
Pa mislila sam da je svejedno u kojem terminu dodjem ako sam sama, kazem ja.
( Inace se ljuti ako bolesna djeca dodju u terminu zdrave, to mi je razumljivo ali za takvo pravilo nisam znala)
Pa vidjeli ste koliko danas imamo puno posla, dodjite drugi dan ! ( ostala je prazna cekaonica)
Ali ovaj tjedan sam u smjeni isto kao i vi ( jedan dan ujutro , jedan popodne) pa mi nije zgodno.
Onda neka neko drugi dodje! I vraca mi knjizicu .
Dovidjenja!
Kazem i izlazim i kipim, ali ne prigovaram jer nas je kod zadnje Mihaelove uhobolje nakon mog poziva u petak popodne takodjer u terminu za zdravu djecu ali pred kraj radnog vremena primila da ne bismo isli vikendom na hitnu.
Ako sam vec usla , sjela , i rekla da trebam uputnicu , ne znam zasto je takav problem bio napisati je. Inace ,, mislila sam zamoliti i uputnice za bris nosa i grla ali nisam stigla kad me tako otpravila, a ista ona nam je u mjesec dana prepisala 2 antibiotika bez da nas je ikad ikud poslala.
Zanima me kako je kod vas s uputnicama i receptima, u kojem vremenu,...
Kod nas se ne treba naruciti za pedijatra.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma