-
Osoblje foruma
-
evo i mene, da se javim kod mene je hvala bogu ono sve uredu za sad, bila sma na pregledu i propisane su mi 3 ampule. Sutra idem na pregled pa će mi reć sta dalje, jeli to jaka doza što ja primam s obzirom da imam 26 godina ali su mi jajnici oštećeni operacijama, a malo je i meni slabije krvarenje neznam dali je od spreja ili od ovi injekcija. Pa eto tako nadam se da će ostat sve ok. DOdirko nadam se da si trudna ako ne onda brz drugi pokušaj ti želim. Revite mi koja je od vas bila jučer od9 do 11 u VV ja sam bila tad
-
vesna2102 bile smo mala_aria i ja. Sjedile smo najbliže sestrama i pričale, priale, pričale....
Ja sad odoh gore jer mi je ostala jakna...
M nije stigla. A sad jesam li trudna.... uvjerena sam da nisam jer je B bila 0,1 u ponedjeljak. Mislim da sam se uplašila/uzbudila zbog svih događaja te je zbog toga došlo do izostanka a možda i reakcija na sprej... Tko će znati.
Sretno cure.
-
Dodirko, čudno je to...
Hoćeš vadit ß ponovo?
Vibram da sve bude OK...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Da, hoću u utorak ako do tada ne dođe.
Imam i spreman Testić ali ne želim vidjeti - na njemu.
Ako ne dođe do utorka onda stvarno imam problem koji treba rješavati jer su mi ciklusi iznimno kratki već godinama a duži od 30 dana nije nikada bio.
-
-
Bok svima...
Opet ja. Sutra idem na VV na pregled i dogovor. Nije me bilo na forumu par dana ali sam malo opet citala kaj je bilo novo kod vas...
Eto, valjda cu sutra vise znati.
Ina33 hvala na odgovorima od pred ko zna koliko dana
-
Ja sam od danas šmrkalica, u subotu sam na VV
Sve vas pozdravljam i šaljem ~~~~~~~~~
-
I ja vas sve lijepo pozdravljam!
mala_aria i Snježana sretno sutra! Javite nam što ima novoga.
-
E da, čini mi se da vas je sutra puno gore...
mala_aria, snježana, vesna2102, Maya ZG
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikuliće!
-
mislila sam da sam poslala poruku a vidim da je nema, neznam sta sam zeznula pa mi recite molim vas danas mi je 4 dc i krvarenja nista jeli to uredu inace su mi M slabije ne nesto obilne a sobzirom na endometriozu traju 7 dana, molim brzi odgovor
-
Vesna2102 čini mi se da ti i Dodirko imate slične probleme.
Kada ponovno moraš na VV? Mislim, da bi možda trebala nazvati ili otići gore da ti kažu što da radiš.
-
Dragi forumaši,
kliknite na link dolje da se informirate 
OBAVIJEST
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma