Izvristali smo se mm i ja!!!!!!!
Sta nas sve ceka........ :?![]()
Izvristali smo se mm i ja!!!!!!!
Sta nas sve ceka........ :?![]()
- ako je kindač blizu zida idealan dvogodišnjaku(kad mu se ne spava popodne) za šaranje vlastitim prstima i slinom.
- da ispod tepiha se daju spremiti kekse koje se naravno pojedu kad se nove kekse nose na skladištenje, i to se obavi tako da je tepih u dijelu kuće gdje roditelji često ne zalaze.
- da punjač baterija može služiti kao pesek na lancu.
Zelene masline skakuću kao prave loptice kad ih pritisneš prstićem, crne baš i nisu dobre, razmeckaju se![]()
Ako još niste probali, CD-ovi i DVD-ovi odlično mogu poslužiti za klizanje po parketu.![]()
- ako jedeš leptire, jedi samo bijele jer oni u bojama su vjerojatno otrovni (bar je tako mislilo to dijete)
e ja sam se polomila na ovo
dodajem,
-gostima iz strane zemlje se ubace ključevi od auta i svega što posjeduju, u cipelu, a cipela je u ormariću za cipele, i onda se cijela kuća pretraži jer ljudi trebaju sutra ujutro biti na poslu,
-daljinski od tv-a se ostavi u frižideru,
-deda viče na baku da šta je radila sa videom, i ne mogu mjesecima gledati isti, a onda kad dođe majstor, nađe unutra čep od mlijeka - onaj zeleni veliki,
-crna krema za cipele je jestiva,
-da se mlijekom može zalijevati cvijeće,
-da se mamina knjiga iz knjižnice od F. Nietzschea pod nazivom "Antikrist" baci u kadu punu vode, pa kad mama skrušeno vraća izgužvanu, polijepljenu knjigu jako puno priča i ispituje knjižničarku gluposti da ova ne skuži kako knjiga izgleda i pomisli da smo iznad knjige klali piliće i žtrvovali ih na ritualu crne mise
-kosa se maže labelom , a može ga se i jesti
........
na livadi bubamaru se može prerezati na dvije jednake polovice...no odkud djetetu nož :?
kad se plastelin opere u mašini za suđe, osim novog posuđa, treba vam i nova mašina
diners i american kartice se savijaju ukoliko su pečene na određenoj temperaturi
ako mačak muklo i čudno mjauče, to je zato što mu upravo fali komad 1cmx1cm dlake s glave...naime dlaka je bila potrebnija čelavoj lutki
ako ogovarate nekog i dijete drži mobitel, budite sigurni da je slučajno ali nepogrešivo okrenulo broj baš te osobe....koja sluša :shock:
zablokirat kompjuter u 3 brza poteza? nema problema...odblokirat? nema šanse!
kreda bolje piše po novom tepihu
pijesak za mačka je potpuno nevidljiv u friško skuhanoj kavi....i brzo se topi...samo kava ima malo čudan okus
kanister od 5 litara vode poplavi balkon u sekundi
držač zavjese ne podnosi težinu od 15 kg, čupa i komad zida pri padu
mamin jastuk je nasigurnije mjesto...za gnjecavu čokoladu
eh da....poklopac od tute bez frke prođe glavicu i stane oko vrata, no kad se skida treba stručni tim za oslobodit zaplakanu mrvicu
Joj, mamaanita me podsjetila:
- zrno kukuruza ugurano u nos nakon cca 2 tjedna uzrokuje gadne upale uha i grla, koje traju barem 2 mjeseca, popiju se kure i kure antibiotika, ide se na injekcije antibiotika, e onda treba vaditi i mandule, e onda napokon jedan stari doktor odluči slikati glavu djetetu i isčupa več dobrano proklijalo zrno kukuruza. :shock:
Dogodilo se meni, utješno je da pola sata nakon čupanja svi bolovi prestaju (uho, grlo, mandule rade ko nove).![]()
Uh, sjetih se još:
- kada dijete gurne ruku u ručni mlin za grožđe, a drugo dijete okrene ručku, sa svih 5 prstiju oguli se koža, ali se ne polome
- kada dijete uzme vruču peglu, a pegla počne padati vrlo je vjerojatno da će pasti na jednu ruku, pa ju prebaciš na drugu, to ponoviš 2x i imaš opečene obje ruke od šake do ramena (naravno po ljetu i imaš ih zamotane kao u gipsu cca 2 tjedna)
- ako dijete skače s ljuljačke vrlo je vjerojatno da će skočiti na klackalicu udaljenu nekoliko metara i slomiti ruku
- ako se djeca (minimalno 5 kom) zavjese za žalosnu vrbu i njišu preko potoka, vrlo je vjerojatno da će cijelo drvo puknuti na pola
- ako dijete hoda po krovu šupe, vrlo je vjerojatno da će krov puknuti
- najbolje sanjkanje je ako je staza sa krova kuće na terasu
- ako u vodu staviš brašno, pa kakao, pa dodaš puuuno soda-bikarbone i stojiš kraj novih zavjesa to će toliko kipjeti da će biti smeđe cijele zavjese
- ako ti se žuri na igranje i baciš hranu u WC da mama misli da si jela, dobro ipak pustiti vodu, jer je mama jako ljuta
- ako se s prijateljicom igraš frizerke, frizura će biti jako loša (nakon popravka kod prave frizerke šiške su bile duge samo 1 cm)
Nevjerojatno sve stavke su se dogodile meni, ili sam sudjelovala, osim predzadnje (prijateljica), moje dijete je još malo, nadam se da ćemo izbječi takve događaje.
tema je pregenijalna![]()
![]()
- ako čujete histerično mijaukanje iz bačve benzinače do pola napunjene uljem budite sigurni kako mačka nije sama skočila u bačvu. ali je ditetu mačka sama rekla da je baci unutra okupat
- ako tražite diktafon koji ditetu služi ko mikrofon ne zaboravite otvorit ormar s cipelama
- omoti od dvd-ova idealno zamjenjuju skije po parketu
- štapići za čistit uši i voda iz wc školjke mogu bit idealan početnički slikarski pribor
- ako ste slučajno ostali bez dječjeg losiona za tijelo, ne sekirajte se, može poslužit i tekući arf koji usput može bit i predivan šampon.
- ako ne možete nać ključeve od auta budite sigurni makar da: duhovi ne postoje, provalnik vam nije bio u kući, niste ludi-unijeli ste ključeve u kuću i odložili na predviđeno misto. ne nervirajte se, koristite rezervne ako ih imate, a ključevi će se već jednom pojavit (nadajte se dok vozite to isto auto od kojeg su ključevi misteriozno nestali). ako nigdi drugo onda u samostojećoj velikoj balkonskoj pepeljari.
- nikad isprid diteta nemojte pokazivat kako funkcionira sigurnosna kukicu na vratima od auta (da dite ne može u vožnji otvorit vrata). budite sigurni kako će vam nakon toga tribat pomoć mehaničara da ponovno možete otvarat vrata.
Kad djecija soba pocne smrditi ko luda a vi cistite i nikako ne mozete dva dana doc k sebi otkud toliki smrad u jednoj kutiji igracaka na dnu nadjete korijen od glavice kiselog kupusa(radila sarmu pa imala pomagaca)
-krema za brijanje super cisti kuhinjske plocice bas se fino sjeje
-keksi ispod kauca su sladji par dana nakon sto ih je tamo sakrio
-homeopatski proizvodi konkretno chamomillia za zubice kad se pojede cjela kutija su mama kao kiki bombone
i stvarno nista nije dovoljno visoko ako imate stolice u stanu
Kad djecija soba pocne smrditi ko luda a vi cistite i nikako ne mozete dva dana doc k sebi otkud toliki smrad u jednoj kutiji igracaka na dnu nadjete korijen od glavice kiselog kupusa(radila sarmu pa imala pomagaca)
-krema za brijanje super cisti kuhinjske plocice bas se fino sjeje
-keksi ispod kauca su sladji par dana nakon sto ih je tamo sakrio
-homeopatski proizvodi konkretno chamomillia za zubice kad se pojede cjela kutija su mama kao kiki bombone
i stvarno nista nije dovoljno visoko ako imate stolice u stanu
NATTIE2 prvotno napisa
aaaaaaaa,
zakooon!![]()
![]()
-ukrades tati motoric (mali moped), stavis prijateljicu na pak-treger, ulijes unutra gorivo (cisto! koji ti prvi karnister padne pod ruku) i odjednom motor pocne juuuuuuuriti ko lud...i naravno rikne nakon sto ste vas dvije napravile đir pred grupicom decki...![]()
Anemona :shock: ajme kakve ti to hahare imašblago tebi
Eh da....ako ne možete ponaći daljinski upravljač, ključeve od auta i sve ostale vrijedne i nevrijedne stvari iz stana pogledajte samo u kantu za smeće ili WC školjku
dorotea24 napisala:
Ti hahari smo bila moji susjedi i ja,Anemona ajme kakve ti to hahare imaš blago tebinadam se da moje zlato ne misli krenuti maminim stopama.
Baš sam bila loše volje, a sada ste me nasmijale i uplašile do suza
Moja ima 9,5mj, ali ne znam na koji način kada lupi po tastaturi zablokira komp.
Bombone ću joj zabraniti do 18g. Uh tko zna što me čeka :shock: :D![]()
Iz mog djetinstva:
- kada tata ode u popodnevnu smjenu raditi i stavi vas na spavanje, a mama još nije došla, glumiš da si zaspala, a kada tata ode, ustaneš sa sekom, i u ne dovršenoj kući u kojoj još nisu stavili parkrt, uzmeš ga, otvoriš trajnožareću peć i počneš ga ubacivati unutra, naravno da on počnu onako zapaljeni ispadati van i stvore vatreni krug oko tebe i seke, a majka na ulazu u kuću skoro dobije srčani udar = od toga dana moji se griju na struju
- seka i frendica su obavezno šetale ulicom i iz šodera ispred kuća koje su se gradile, tražile samo glatke, prozirne bijele kamenčiće koje su naravno jele kao bombone GODINAMA
- seka i frendica jedna drugoj ošišale šiške
- tata je sestri smoki iz uha izvlačio USISAVAČEM :shock:
- seka je svu maminu zlatninu podjelila po susjestvu
- ubrati bakino cvijeće iz vrta, stat ispred njene kuće na prometnoj cesti i prodavati ga = ne biste vjerovali ali ljudi su ga kupovali![]()
- tetka je ko mala živjela na selu, i najdraža slastica ko maloj su joj bila kokošija govna
-
zaključaj svečenika u sakristiju = moj tata, al je dobio batina od dida
- zaključaj baku par sati u garažu = moj mali rođak
- popij sve male tabletice za zube koje je mama zaboravila spremiti = sva sreća cinkala sam seku, pa je završila na ispumpavanju
- zapali kuću drvenu na livadi
- za prvi april lezi na pod u kuhinji, poli se kećapom i čekaj da tata uđe = moja najmlađa seka kada je imala 14g, tata je skoro umro
- prebaci skretnicu vlaka = moj ujo kada je bio mali
- divi se bratiću od par dana u kindiću i padni na njega = moja seka
- svađaj se sa sestrom pa joj pobjegni u sobu i zaključaj se i viči joj najgore stvari, kad ono ona odjednom izleti iz ormara u sobi u kojoj si se zaključala = moje dvije mlađe seke
- stavi susjedu mačku u motor od auta
-skoči na mamu s ormara u hodniku kada se uvečer vraća kući
- u žurbi dok se svi panično spremaju, jer kasne na vlak, ti se posvađaj sa sestrom pa uzmi jaja i izgađaj njenu dugu kosu do guzice, i nove bakine zavjese i fotelju iza nje, dok ti tetka ispire kosu i shvaća da je to nemoguća misija jer se kosa jo više pjeni i predugačka je i pregusta, a vlak samo što nije krenuo, shvaćaš da češ takva morati u vlak na dug put - mokre i jajima zaljepljene kose = mene moja seka
Ne saginji glavu dok sa djetetom na podu reckaš sličice.
Začas ostaneš bez skalpa![]()
- jednogodišnje dijete ne treba čitati upute kako bi stavilo netom kupljeni telefon na «silent» opciju, za koju roditelji nisu niti znali da postoji, a otkrili su tek nakon nekoliko dana začuđujuće tišine bez zvonjave telefona
- četverogodišnjak bez problema može na sebe i jednogodišnju sestru srušiti ormar, a da pritom oboje ostanu neozlijeđeni – jedina posljedica je mama na rubu živčanog sloma i s uganutom nogom zbog trčanja u smjeru grozomorne buke iz dječje sobe
- ukoliko neobjašnjivo nestane neka igračka, ne tražite ju, ne paničite i nipošto ne kupujte istu takvu (pa još i rezervnu, za slučaj da i ova druga nestane) – ona prva će se jednako tako neobjašnjivo pojaviti za cca mjesec dana na mjestu gdje ste detaljno gledali, a vi ćete imati tri potpuno iste (i djetetu sada nezanimljive) igračke
- šampon fino miriši, ali nije ukusan, a i tjera na povraćanje
- juha ima čudan okus kad se zabiberi kraš ekspresom
-da učiteljica ima g.z.cu kao da je stavila silikone, kažem ti
:shock:ivana zg prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Danas smo naučili da je bager viličar naj sredstvo za pokupit hrpu nesice koju si prosuo po pločicama u kuhinji![]()
- prije uključivanja vešmašine u kojoj je prije stavljena roba potrebno je ipak provjeriti još jednom što se unutra nalazi ako se ne želi oprati mačka. Maca je bila prljava pa ju je braco stavio u vešmašinu da se opere
-ako maci oko nogu zavežeš najlonske vrećice i baciš je sa 2. kata spustit će se "padobranom" i samo će joj malo curiti krv iz nosa i 2 dana će šepati
- u nedostatku tkanine za barbikinu vjenčanicu "posudila" sam malo tkanine sa bakine zavjese