Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: baš sam jadna, ljuta, razočarana.........

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno baš sam jadna, ljuta, razočarana.........

Pozdrav svima,
    cure moje ja sam vam jako ljuta i razočarana. nikako da se uspijem naručiti kod dr. Baumana za konzultaciju.
    Zvala sam na kraju 8. mjeseca, pa početkom 9. sestre su mi rekle neka zovem krajem 10. mjeseca. Zovem krajem 10. mjeseca, vele mi neka zovem početkom 10. mjeseca i evo zovem ja danas i vele mi neka nazovem krajem 10. početkom 11. pa će me onda naručiti jer u 10. mjesecu nema doktora. Malo sam već luda, ljuta i razočarana. što sada? praktički 3 mjeseca u čekanju i nazivanju.
    jel da odem soc. ginekologu i tražim ga uputnicu za hormone i ostale pretrage, jer mi još to nije napravio?
    vjerovale vi meni ili ne ali ja sam luda ko šiba!!!!!!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: baš sam jadna, ljuta, razočarana.........

Citiraj ivana2210 prvotno napisa
    Pozdrav svima,
    cure moje ja sam vam jako ljuta i razočarana. nikako da se uspijem naručiti kod dr. Baumana za konzultaciju.
    Zvala sam na kraju 8. mjeseca, pa početkom 9. sestre su mi rekle neka zovem krajem 10. mjeseca. Zovem krajem 10. mjeseca, vele mi neka zovem početkom 10. mjeseca i evo zovem ja danas i vele mi neka nazovem krajem 10. početkom 11. pa će me onda naručiti jer u 10. mjesecu nema doktora. Malo sam već luda, ljuta i razočarana. što sada? praktički 3 mjeseca u čekanju i nazivanju.
    jel da odem soc. ginekologu i tražim ga uputnicu za hormone i ostale pretrage, jer mi još to nije napravio?
    vjerovale vi meni ili ne ali ja sam luda ko šiba!!!!!!!!
    To ti tako ide, to ti je uobičajeno i očekivano - zato ja svima kažem - uz državno i paralelno privatno, ako si možete to priuštit, a pogotovo ako vam je preko 35.te. To ti se događa jer je cca 3x više parova koji trebaju godišnje MPO nego broja postupaka koji je odobren od strane HZZO-a, plus fali i doktora.

Odi kod socijalca i obavi te hormone dok čekaš. I smiri se, nisi jedina koja čeka. Ako ti je preko 35 počni se ogledavat i za drugo mjesto. Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: baš sam jadna, ljuta, razočarana.........

Na žalost , na SD se naručuje samo 1.radni dan u mjesecu.

To ti je stanje MPO u Hrvatskoj.

Pokušaj nazvati VV ili Petrovu, pa gdje prije dobiješ termin.
    Ne znam koliko imaš godina i kakva ti je dijagnoza, no preporučujem zvanje na sve strane.

U međuvremenu možeš i tražiti uputnicu za hormone pa imati i taj nalaz kada dodeš na pregled. Uglavnom, od prvog pregleda pa do postupka prođe pola godine do godine dana. Možda je sada nešto bolja situacija na VV kod dr.A. Zovi , samo zovi...Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Potpisujem didicro - zovi i vidi di ćete prvo primit. Kod dr. A iz VV-a je najmanja gužva. Probaj i tamo pa se zadrži tamo di ćeš najprije do doktora i do postupka ako ti je kriza s godinama. Ako imaš 25, onda ohani malo i take it easy.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajde curke.
    u petak je naš doktor B. dobio sina ( na čemu mu od ) čestitam i sada je na go cca 2 tjedna. zato sestra nije mogla naručiti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ajde super :D !

Datum pristupanja
    Jul 2007

drage imam 24. godine, joj mislim da sam se zaletjela ........... čestitam dr. - u B.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

... pa ja isto mislim da je ok da dođeš sa gotovim svježim nalazima. Odradi hormone, pa i briseve cerviksa ako možeš, papa test i standardni ginekološki pregled.
    Ne znam ni ja kakva je sitacija i dijagnoza, ali neka i tvoj dragi odradi spermiogram, pa onda sa svim nalazima kod mladog tatice dr. Renata (čestitke )

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Probaj nazvati 15-16.10., tad se vraća, pa te možda budu htjeli naručiti. Sretno!

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ako imas mogucnosti otiđi kod njega privat na konzultacije, mislim da je 2x tjedno u poliklinici Pintarić, tamo sam ja bila kod njega

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj stelerina prvotno napisa
    ako imas mogucnosti otiđi kod njega privat na konzultacije, mislim da je 2x tjedno u poliklinici Pintarić, tamo sam ja bila kod njega
    Isla sam kod dr. Baumana najprije privatno u poliklliniku Pintaric, a dalje na SD.
    Sretno

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ajme, čestitam dr. B-u ! :D

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I ja mu čestitam!
    No moram spomenuti da imam slična iskustva u nazivanju na SD...a sestre su bile koma, dok nisam tamo došla, onda su bile medene

Datum pristupanja
    Jul 2007

.... kao i uvijek vi me sve smirite , sada moram svom soc. giniću reći koje sve pretrage hoću napraviti, i ako se ne uspijem naručiti na SD otići ću k njemu privatno.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Neke od cura su te uputile i na VV kod dr. A. Koliko vidim (a gore sam svaki dan zadnjih 8 dana) kod njega nema gužve. Nemaš kaj izgubit. Nazovi i pitaj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •