Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Neplaćeni do 3. godine života

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Neplaćeni do 3. godine života

Molim ako mi možete odgovoriti na pitanje:
    Moja frendica je iskoristila redovni porodiljni od godine dana. Vratila se raditi i cijelu prvu djetetovu godinu života normalno radila. No sad su se pojavili neki problemi sa čuvanjem, jasličkim bolestima i sl. pa bi ona uzela onaj neplaćeni do 3. godine djetetova života. Da li je to moguće?
    Završiti regularni porodiljni, raditi, pa uzeti neplaćeni do 3. godine života?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da se ne možeš vratiti na porodiljni jednom kad ga prekineš

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    mislim da se ne možeš vratiti na porodiljni jednom kad ga prekineš
    meni je žena u mojoj kadrovskoj baš za takav oblik rekla da možeš i dala mi je primjer da dobijem na lotu, mogu se do djetetove 3. godine vratiti na neplaćeni dopust - ali to nije porodiljni već neplaćeni.

obzirom da na lotu nisam dobila, a dijete mi za 2 mjeseca ima 3 godine, nisam se više raspitivala, ovo je bilo aktualno kad sam se teška srca vraćala s redovnog porodiljnog.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i mene ovo zanima
    do sad sam bila uvjerena da ako se vratim na posao s navršenih djetetovih godinu dana, onda ne mogu ići na neplaćeni. :?
    negdje sam pročitala da zahtjev za produljenje porodiljnog do 3. godine treba predati mjesec dana prije isteka ovog redovnog plaćenog porodiljnog.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

možeš uzeti neplaćeni dopust!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nigdje u Zakonu o radu ne piše da se ta prava moraju koristiti odmah jedno na drugo, bez razmaka između. Nema razloga da ne uzme mirovanje bilo kad do djetetove treće godine života.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •