-
HITAN EEG
Treba mi hitno br. tel. od privatnika koji rade EEG.
Zvali smo Sabola, zauzeto do kraja mjeseca, a moramo na pregled ovaj tjedan jer smo u petak naručeni kod neuropedijatra.
Unaprijed hvala!
-
Rade u Medikolu u Voćarskoj. Tel. možeš naći na www.medikol.hr
-
E, tek sad vidim da si u Karlovcu i da je bebač od godinu dana. Trebalo bi provjeriti rade li EEG tako maloj djeci.
-
Ma bili danas i potjerali me da na hodniku uspavljujem dijete. Mislim, strašno. Sad zamisli da uspavljuješ malenog od 11 mj. kojeg sve živo zanima, na hodniku gdje se stalno lupa vratima i razgovara. Plakao je cijelo vrijeme, a kad sam rekla da ne želim da mi se dijete tako muči i plače, sestre meni kakva sam to majka, da se dijete mora pustit da se isplače pa će od umora zaspat.
:shock:
To na hodniku definitivno ne želim ponovno prolazit, i ne želim tako traumatizirat dijete. Vjerujem da je kod privatnika lakše (barem imaš sobu u kojoj možeš u miru uspavati dijete).
-
za sestru
-
Zamoli pedijatricu da nazove na Goljak neuropedijatra i da pojasni razlog hitnosti, ako je stvarno frka vjerujem da će vas primiti. I ne, tamo se dijete ne uspavljuje na hodniku, uvjeti za snimanje su super, osoblje je stvarno ljubazno. I ne košta ništa.
-
Hvala, probat ću.
Još sam u transu i ne mogu se dobiti, sve me strah kako ćemo to obaviti.
-
Osoblje foruma
Jel baš nužno da napravite EEG u spavanju?
Na Rebru se radi u budnom stanju,a u spavanju izričito ako doktor traži.
Osim toga,na Rebu rade pregled isti dan kad je dijete naručeno kod neuropedijatra,te sa nalazom ide odmah kod doktora.Istina je da se u bolnici boravi dobar dio dana ,ali je sve gotovo isti dan.
-
Kad smo mi radili EEG, a isli smo privatno, morali smo dogovoriti termin kad je DT vrijeme za spavanje, i morao je vecinu prospavati
Jednostavno se narucis kad mu je vrijeme za spavanje i rijesila si problem
-
Problem je što ne želi zaspati s onim na glavi, u biti možda bi i zaspao da ima malo mira i tišine. Ali ovako kao danas, gdje je buka i galama...
Zvala sam na Rebro, rekli su da sutra zvrcnem da će nas probat ubaciti. :D
-
Mi smo obavljali i na Rebru i na Goljaku. Svoj glas bezuvjetno dajem Goljaku, ja više ne bih išla na Rebro.
Što se spavanja tiče, na Goljaku mi je neuropedijatar objasnio da inzistiraju na spavanju zato da snimak bude vjerodostojan. Oni snimaju fazu uspavljivanja i sna. Kaže da budnost može prikriti neke 'znakove' koji su njima bitni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma