:D nemate pojma kako mi je drago što nas je toliko zaljubljenih u planine
mi ćemo (valjda) u valmeinier, vrlo blizu talijanske granice, smještaj u apartmanima u podnožju skijališta, na 1800m. 150 km staza, sve do valoire-a povezano sedežnicama.
puno nam je jeftinije nego slovenija, austrija i italija, a staze su super! jedino je malo daleko
plan je da malo skija MM s klincima,malo ja, ali sudeći po tome koliko moj mali miš papa, nisam sigurna da će me pustiti baš na dugo od sebe Nadam se da ću i tada dojiti, pa si sve mislim da bi bilo pametno otkazati moju ski-kartu. Mi ćemo šetati, uživati na suncu, papati i udisati friški planinski zrak
naravno, prije puta uvijek uplatimo putno
sjecam se dok sam bila mladja, kako mi je bilo krasno vidjeti roditelje dok skijaju, a bebe (od cca 8-10 mjeseci ) su im na ledjima u nosiljkama odmarale.
ovo smo baš tamo vidjeli pretprošle godine. tata nosi bebu,a mama hendla klinca od cca 3 godine na skijama preslatko
ali, nisam sigurna da bih se usudila tako skijati. Iako tamo ima i staza na kojima je to savršeno izvedivo, prošle zime je MM-a pokupio s leđa mladić koji nije znao kako stati,nije ga uspio ni zaobići,a brzina je bila prilična :shock: Moj se dragi našao na leđima ne snašavši se....srećom, ostao je u komadu. Ali zamisli da je imao nosiljku s bebom :shock:
mislim da ćemo se nas dvoje držati sanjki, a ako se priviknemo na nošenje, možda i klizališta. I definitivno-pekarnice i slastičarne
E, imam još jedno pitanje vezano uz "logistiku" - je li tko nosio sa sobom platnene pelene, koliko i jeste li ih tamo prali ili?
U tom našem selu postoji laundry service, ali ne bih im baš ostavljala pelene :/ Tamo je voda u apartmanima jaaaako topla, pa sam mislila sama ih prati u umivaoniku. Temp vode je sigurno iznad 60 stupnjeva,a na toliko ih perem u perilici... :?