Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Željela bih imati još djece ali umirem od straha.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zaratinka

Početno Željela bih imati još djece ali umirem od straha.

Mislim da sam naslovom gotovo sve rekla. Zapravo tražim vaše savjete,iskustva,znanje...
    Imam 2 djece-10 i 5 god,četiri trudnoće, 2 kiretaže.U 2.trud. imala sam Bl.ovum a u 4. trudnoća je bila molarna.Voljela bih zatrudnjeti ali umirem od straha da se sve nebi ponovilo.Dr. me uvjerava da je mogoćnost 1:100 000 ali i da postoji mogućnost da dijete ne bude zdravo.Neznam što da radim...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

htjela sam napisati usvojite, ali onda se sjetim što sve prolaze parovi koji se na to odluče

zaratinka

Početno

Sestra mog muža je posvojila dijete i kaže da,iako ima veliku želju da usvoji još koje,ne pada joj napamet.
    BIROKRACIJA...

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Zaratinka, ako si rodila dvoje zasto nebi mogla jos jedno ??? I ja sam prosla kroz jednu kiretazu, jedan porod i sad pokusavam zatrudnjeti i roditi drugo. Nemoj da te strah sprijecava, razmisljaj pozitivno !!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kada tako gledamo svaka trudnoca je rizik, tu nitko ne moze nista garantirati. I blighted ovum i molarna su slucajne kromosomske greske za koje su male sanse da ce se ponoviti, doduse rizik od kromosomskih gresaka nesto raste kako smo starije, ali i mnoge zene u "zrelijim" godinama rode zdravu djecu. (To mi nakon 3 pobacaja u nizu daje snagu za dalje) Kako kaze jedna moja poznanica koja je nakon ne znam koliko izgubljenih trudnoca rodila zdravo dijete:

Hrabrost je otkriti da mozda neces pobijediti,
    I pokusavati... kada znas da mozes i izgubiti.

Odluka je na tebi.

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Uvijek postoji neka vjerojatnost da rodiš dijete koje nije zdravo, nažalost! Jednako kao što postoji vjerojatnost da se i mi razbolimo-no o tome ne treba misliti...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam prije mjesec dana imala blighted ovum, imam jedno dijete i za 3 mj ( kako su mi rekli) opet pokušavam! nema šanse da me nešto spriječi! i uvjerena sam da će sve bit ok!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •