-
[quote="ninet"]Nemas konstantno bol i pritisak, jel tako? A taj povremeni je normalan.
Raste materica, siri se karlica....Jos ako ti je materica malo zavaljena, pritisak je jaci. Normalno je i da osjetis ostar bol, kao da te neko nozem ubada odozdo.
Uspori. Ne pretjeruj zaista s aktivnostima, ne nosi tesko.
I strpi se dok budu gotovi nalazi.
U fazi trudnoce u kojoj si ti sve je nelagodno i sve je normalno, osim krvarenja. Nije neuobicajeno imati ni gust i pojacan iscjedak. Ako nema ruzan miris - a i ako ima, moze biti rijeci o nekoj infekcijici koju ces izlijeciti. A bol nije od toga...Relax!
[/quotePa ta bol i pritisak zapravo jeste konstantna već nekoliko dana, u blažem ili jačem obliku. Ne toliko jakom da ne bih izdržala ali je prisutna stalno. I to samo dok hodam. Evo, dok sad sjedim, niš ne osjećam, ali čim se dignem imam blagi osjećaj ko da će sve ispast!
Ali, neću paničarit, ne krvarim, pa pretpostavljam da nije ništa tako strašno, a ako i jeste neka infekcija, nekom bakterijom, moram čekati svakako nalaze briseva. Urinokultura je svježa, od prije tjedan dana. Nisam valjda u tjedan dana pokupila nešto?!Fakat se pazim i pijem enormne količine tekućine. Zato sam stalno na wc-u!!Uglavnom, hvala svima na podršci, lakše mi je kad svoju muku podijelim s nekim tko već ima iskustva i voljan je to iskustvo podijeliti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma