-
Baš mi je drago zbog vas dvoje
-
-
jucer i danas ujutro dobri dani....rekla sam teti u vrticu da se popravilo stanje,sad cekam da vidim kako ce biti u vrticu.razgovaramo prije svakog odlaska u vrtic sto je lijepo sa sto ne,sto se smije a sto ne raditi....mozda upali.
vjezbanje neurlanja..svakakoooooooooooooooooo
reci kad procitas dal da kupujem knjigu
jos jednom svima thx i javim se opet s izvjestajem
-
Drago mi je Jassi da su stvari puno bolje kod vas 
Sad sam se sjetila jedne stvari (koju i sama cesto zaboravljam) a mislim da bi je bilo zgodno napomenuti.
Ukoliko niste zadovoljni s vrstom odnosa koji imate s djetetom - jedina osoba koja moze promijeniti taj odnos u kvalitetniji je osoba koja ima moc u toj vezi (ovo vrijedi za sve veze/odnose). A to u nasem slucaju znaci znaci - ja, mi, vi - roditelj. Dijete to ne moze napraviti. Samo mi. Na nama je odgovornost (i imamo moc) da taj odnos postane kvalitetniji.
-
anchie, taaako tocno i tako osnazujuce!!
i, da tako cesto zaboravljam(o) to...
podsjetilo me na jednu duhovitu izreku od byron katie kao alternativa onoj 'za svadju je potrebno dvoje' ALI:
'za dobar odnos dovoljna je samo jedna osoba.' ('it takes only one person to have a good relationship.')
-
jucer smo pohvaljeni od tete u vrticu da se popravio,ne malti,ne psuje,ne piski i ne kaka u gace, ne cica maice i posteljinu..pomak veliki......... :D
jo hebena dudaaaaaaaaaaaaaa
javim dalje
fala bogu da je i to se sredilo
cure jos jednom hvala
-
jucer smo pohvaljeni od tete u vrticu da se popravio,ne malti,ne psuje,ne piski i ne kaka u gace, ne cica maice i posteljinu..pomak veliki......... :D
jo hebena dudaaaaaaaaaaaaaa
javim dalje
fala bogu da je i to se sredilo
cure jos jednom hvala
-
:D
-
ajme odahnula sam curke :D
-
:D
-
DRAGE MOJE JUCER I DANAS JE MOJE DIJETE ZA MENI NEPREPOZNATI-ANDJEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mirno i smireno dijete...ja sam u soku jer nisam navikla-kao da ga je prosla oluja i da je sada vrijeme za mir.....sretna i predem ko maca...da ne ureknem hehe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma