joe je dobro rekla... tema je preopsirna... ovako na prvu bih ti rekla da je u odgoju najbitnija zdrava doza dosljednosti (da sad ne ulazimo opet u raspravu koliko dosljednosti covjek moze dati i sl). iako mozda u tom trenutku rezultata nema, oni ce kad tad doci, treba imati strpljenja i dosljednosti. da ga trebas voliti i maziti i to, nepotrebno je govoriti. da trebas zdravorazumski odlucivati... i to nije vrijedno spomena. jer to mislim i cinis... pretpostavljam, a mozda i grijesim. sto trebas biti ustrajnija i dosljednija...tj. iako nema rezultata, ne posustajati, nego onako kako si sebi zacrtala dalje odgajati.

i ja sam bila pocela s urlanjem (kad je tek imala godinu i sl), pa sam samu sebe uhvatila i rekla si da to nije primjereno. od tada upraznjavam 123metodu, mada... evo kad malo vratim film u nazad, sigurno vec 2 mjeseca to nismo nijednom izgovorili.

samo mama jer pokusavam biti stroza i kao tata
cuj ovo "samo" mama... :? nisi ti samo mama, niti njemu treba otac da "trenira strogocu". mozes ti biti i njezna mama puna razumjevanja, koja ujedno zna biti i stroga i ozbiljna. pa u tome je i smisao odgoja, biti ponekad i babaroga. (eto sad dodjosmo do baba )

sretno!