Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Nošenje djeteta s posebnim potrebama

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Nošenje djeteta s posebnim potrebama

Imam klinca 4,5 godina, cca 16-17 kg. Ne sjedi samostalno, ne hoda, koristi se ortopedskim kolicima. Međutim, jako se voli nositi na rukama i to na boku, ali je teeežak.
    Zanima me bi li mi pomoglo korištenje marame ili slinga za nošenje. Mame koje su upućene nek me savjetuju, pliz! U protivnom će mi otpasti leđa. A po svemu sudeći će mi trebati još dugo .
    Moj kikać dobro drži glavu, jedino mu je rameni obruč poprilično hipoton, pa ide u kifozu- pognuto držanje. Terapijski mu odgovara nošenje na boku uz poravnavanje rukom. Mislim da bi si puno pomogla sličnim pomagalom jedino se bojim da je on pretežak. Koliko kg može takva stvar izdržati

Žene pomozite.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislim da bi nošenje u slingu ili marami uvelike olakšalo teret tvojim leđima. Što se težine tiče, prstenovi slinga su obično testirani do 30 kg težine, pitanje je samo koliko može podnijeti materijal. Na ovoj stranici http://www.slingmarama.com mogu se naručiti rebozo marame koje su testirane do 25 kg. A za slinogve piše da se mogu koristit do 30 kg. Možda je najbolje da kontaktiraš nekog od proizvođača/ distributera i pitaš. Ovdje imaš dosta linkova gdje se marame i slingovi mogu naručiti, pa pogledaj! Ja sam sad stigla samo pogledati ovaj jedan.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga, ja nosim zaru na boku u slingu, a ona ima 15 kg.
    sling u principu možeš koristiti dokle god ti imaš dovoljno snage za nošenje

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Gdje bi bilo najbolje kupiti sling, mislim tko ima najčvršće materijale i one ringove. Gledala sam ovdje na netu ima čini mi se dvije firme.
    Lutonjica, koji ti imaš?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam 2 slinga od pixiekida, i marame bebina i kamaris.
    sling definitivno drži zaru (odi na www.pixiekid.com na fotke i velika cura u zelenom slingu ti je ona ), a marame nisam dugo na njoj probala jer su mi nespretne za veliko dijete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •