Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: savjest o prestanku dojenja...dohrana

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno savjest o prestanku dojenja...dohrana

E ovako ,moj malisa vise nesisa jer smo imali problema u bolnici je dobio bocicu i doma nikako nije htio vuc,poceo gubit na tezini i dr. rekla-dohrana

Odonda nikako nece dojku i.... stop-nema mljeka vise

Mene malo pece savjest radi toga sto on vise nesisa,a ja nemam mljeka, a jos i okolina ''jel dojis?'' ''pa majcino mlj. je najbolje'' itd da neduzim,
    najjace je kako su svi puni savjeta a nitko ih nista nepita

neznam zasto ljudi imaju potrebu toliko iznositi svoje misljenje,a neznaju da bi bili zanimljiviji kad nebi bili toliko nametni i barem malo da su tajanstveniji itd

S koliko ste vi prestali dojiti?

I jos nesto,ja mu bocicu radim s destiliranom prokuhanojm vodom,i sad sam procitala na forumu da je to opasno za bebin organizam pa me zanima kako je to opasno,a ja mislila da je zdravo? uh...
    koliko pitanja imam....

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

studeni23, za sva pitanja vezana uz adaptirano mlijeko najbolje se obratiti pedijatru: svako dijete je drugačije, a za očekivati je da ga pedijatar poznaje.

što se nametljivih komentara tiče, u pravu si: ako je tvoja odluka informirani izbor, nitko ti nema pravo nametati svoje mišljenje, ma koliko mislio da je u pravu.

koliko ti je staro dijete?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

apricot, molim te, da li je moguće za vrijeme menstruacije da imam manje mlijeka ili da nije "fino"?

Inače ja ne radim sa destiliranom već sa janom.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I jos nesto,ja mu bocicu radim s destiliranom prokuhanojm vodom,i sad sam procitala na forumu da je to opasno za bebin organizam pa me zanima kako je to opasno,a ja mislila da je zdravo? uh...
    koliko pitanja imam....
    odgovore za pitanja takve vrste, naci ces na: mib-u. moderatorice-savjetnice na tom pdf-u su super cure

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Studeni, ja ću samo ponoviti ovo što je Apricot napisala: jedini mjerodavan za davanje savjeta o prehrani adaptiranim mlijekom je djetetov pedijatar.

U skladu sa pravilima foruma ovaj topic ću zaključati i brisati.

@toffiffe: molim te da pitanje postaviš na PDF-u "Problemi i poteškoće kod dojenja", tamo ćeš najprije dobiti odgovor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •