-
-
-
draga moja rado bih ti pomogla ali...
ja ti iman nokiju ali da me ubiješ ja san totalni kreten za ove stvari... ne znan niti koji je tip (model ili kako se to ve kaže).... mm mi je kupija za rođendan, mala je ženska (ROZA) otvara se ne na preklop nego livo - desno...
ima sve ovo šta si napisala ali ubij me ne mogu ti sad pomoć
-
štrigica model 7373 je to
-
može bit i 8888 šta se mene tiče...
služi svrsi...
nemam pojma
-
Ako ti treba dobar organizer NEMOJ uzimati Sony Ericsson K510! Meni je super, ali organizer ne valja.
-
Samsung i nemoš pogriješiti, kada ukucavaš br. dobiješ ih u ovom fontu tako da je dobro za kratkovidne
-
kinder prvotno napisa
kratkovidne
za staračku dalekovidnost
-
Nokia 3250
imam, koristila sam ju dvije godine i sad sam nedavno dobila od MM-a M600i i sve ne znam šta ću sa nokiom.
prednosti (subjektivne i objektivne)
- kockastog oblika
- jednostavnog a lijepog dizajna
- veliki ekran
- stane 128 MB fotografija cca 250 komada ovisi kojom rezolucijom slikaš
- stane gro poruka, imala sma ih u nekim momentima po 200 u inboxu samo
- odabireš koju hoćeš a koju nećeš brisati
- svakom kontaktu možeš dodati melodiju, sliku....
- okretanjem donjeg dijela mobitela postaje MP3 player ili FM radio, dobrog zvuka (guba kod putovanja)
- ima dobru kameru
- kad ju držiš u ruci znaš da imaš mob u ruci a ne neku igračkicu koja će puknut taj čas
- baterija drži 4-5 dana a ja ju koristim i privatno i poslovno
- aluminijsko kućište pa se ne oštećuje samo tako
- možeš nadodavat zilijon programa na nju kao pdf, word.....
eto... moj doprinos 8)
-
:D super cure, bas mi ovakve recenzije trebaju
-
Nokia 6288
-kamera fenomenalna
-memorija 512 mb sto je i vise nego dovoljno
-organizator odlican
-alarm mozes namjestit u 100 varijacija (da zvoni npr. samo utorkom i petkom) i ima ponavljajuci alarm na kolko min. hoces
-veliki ekran, a i sam mob je klizni sto je meni dodatna prenost
-ima odlican zvucnik, nema sanse da ga ne cujes
-baterija traje 4-5 dana s tim da ga ja stvarno puno koritim
Jedina mana mu je sta je kuciste sjajno pa se lako izgrebe, ali to sve jedna torbica za mob rijesi. Ja ga imam 6 mj. i jos nijednu ogrebotinu a pao je 100 puta.
Cijena za cash 2500 ali ima sigurno varijacija s pretplatama, popustima i sl.
-
je laky je bila u pravu 7373 moja nokija
fotke su super, dobiješ memo karticu unutra pa stane onako podosta materijala,
može zvonit kako god ti želiš,
organizator je dobar,
baterija traaaaaje toliko da se iznenadim da ju uopće treba puniti
font slova se može nariktati po želji na mikro ili maksi
ima bluetooth (to ti je ono kad staviš svoj mob kraj drugog s uključenom tom opcijom pa ti taj šalje podatke)
-
Ja sam dugo imala Samsung mobitele i valjda zbog navike, ali bila sam jako zadovoljna sa svim, a posebno s alarmom (meni je to na mobitelu jako bitno). Sada imama nokiu i baš joj ne vjerujem što se tiče alarma, pa uz njega "navinem" i Filipov samsung da me budi. Valjda stvar navike.
-
joj, ja sam uvijek imala nokie i super su mi, i ko za vraga pred godinu dana uzela preklopni samsung i katastrofaaa...
primjer:
- zvoni mi mob, ja ne čujem, na vanjskom ekranu niš ne piše (tipa mala slušalica tako da znam da imam neodg poziv) nego tek kad ga otvorim eeee onda vidim da me netko zvao pred 2 sata 
- navijam alarm i ako sam slučajno tijekom dana mijenjala jačinu zvuka - ujutro zvoni na najjačeeem - eeej i mrtve bi probudio (bez obzira ako je namješten na najmanjem) tako da ga svaku večer prije navijanja moram isključit i ponovo uključit da ga kao resetiram 
- organizeri, reminderi, su jaaako zbunjujući (imaš za birat koš i još: godišnjica, razno, obaveze) i onda neš namjestim i kad me treba podsjetiti zapijuče jedanput piiip i to po tiho 
Anyway, da ne duljim, ja ne bi samsung...
-
a ja nikako ne bih nokiju, mm mi je u 11mj 2006g kupio nikio 7370 i nikako mi nije "legla" pa sam ga nagovorila i prije par mjeseci mi je kupio samsung u600 s kojim sam prezadovoljna.
-
ma ja sam se valjda naučila na nokie...
a sad sam išla pogledati koji je model ovaj moj smotani samsung i to je SGH-E730 najrađe bi ga zašvikala u zid
-
E samsung i jos k tome preklopni...
ineska razumijem te potpuno, moj je par puta letio prema zidu. Najjaca fora kod tih glupih mobitela mi je paljenje kamere na gumbic izvana. Imala sam po 50 slika unutrasnjosti svoje torbe, dzepa i sl. Uf, kako sam ga mrzila.
Nokia rules! :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma