Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: visoka temperatura, kašalj-viroza u vrtiću

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno visoka temperatura, kašalj-viroza u vrtiću

Evo mi krenuli u vrtić početkom rujna i sve u najboljem redu. Adaptacija, tete za pet....
    Ali, naravno, bolesni smo. Prvo je curio nos pa se to počelo slijevati i sad smo s temperaturom od 39 i skidamo je Voltarenom (drugačije ne ide). Bili smo jučer kod pedice, ali ona ništa ne čuje i da je to virus i da su svi bolesni. Naravno, nismo dobili nikakvu terapiju.
    Zanima me ima li vas još trenutno sa sličnim simtomima?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

prijavak!

tjedan dana misteriozne temperature ,da bi se ovaj tjedan pretvorilo u sinusitis

na klavocinu smo

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

upravo je izbljuvao cjelokupni sadržaj večere pomiješan sa balama.....

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

4 tj fino..onda bolesni tjedan dana bili na antiobiotiku..sada je bolje opet smo u jaslicama..nadamo se da će biti ok!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Andrej se razbolio drugi tjedan vrtića, a odmah za njim i ja. Oboje na antibioticima (amoksil/klavocin).
    Moja dr opće prakse rekla je da je to vjerojatno Haemophilus, da toga ima puno baš u vrtićkoj populaciji.
    Cureći nos i kašalj razvlačili su se još dva tjedna nakon toga - tek sad mogu reći da je konačno zdrav.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

također, pet šest dana temperatura oko 40, smrdljivo prduckanje i mekana stolica...a sad samo curenje nosića i kašalj...bez terapije (antibiotske) na čemu sam beskrajno zahvalna našoj dragoj dr. samo usisavanje nosića i sirup bijelog sljeza.
    Za temp. kupanje i čepići lupoceta.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo i nas, curi nos, davi se u kašlju, temperatura 39-40, Lupocet - nula bodova pa smo se prebacili na Dalsy. Sva je jadna, samo bi se mazila, i govori: "Katja je tužna..." Skoro svi u vrtiću su šmrkavi, od klinaca do teta, a nas je, eto, strefilo za ozbiljno. Vidjet ćemo što kaže pedijatrica.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I kod nas viroza. Razbolile su se obje, mala još ni ne ide u vrtić- nadam se da neće baš svaki put biti bolesna kad i seka!

Malecka je dobila i antibiotik,dr misli da je kod nje bakterijsko.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa
    Evo i nas, curi nos, davi se u kašlju, temperatura 39-40, Lupocet - nula bodova pa smo se prebacili na Dalsy. Sva je jadna, samo bi se mazila, i govori: "Katja je tužna..." Skoro svi u vrtiću su šmrkavi, od klinaca do teta, a nas je, eto, strefilo za ozbiljno. Vidjet ćemo što kaže pedijatrica.
    Update: leukociti luduju, skoro 30... Moramo u bolnicu na daljnju obradu...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajme ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za curicu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa
    Update: leukociti luduju, skoro 30... Moramo u bolnicu na daljnju obradu...
    Evo nas doma s upalom pluća... Proveli smo u Vinogradskoj ravno 6 sati, leukociti i CRP nenormalno povišeni, i tek je RTG snimka pokazala o čemu se zapravo radi. U neku ruku olakšanje, jer da nisu bila pluća, tek onda bi me uhvatila panika - negdje je bakterijsko žarište, a oni ne znaju gdje. Doma smo do daljnjega. Nakon prošlogodišnjeg horora s respiratornim infekcijama u jaslicama, sad ovo... Nadamo se uspješnom oporavku.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A srce malo. Ozdravite brzo!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •