Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Ogledalce, ogledalce

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Ogledalce, ogledalce

Kad su se vaši bebaći počeli prepoznavati u ogledalu, ali baš da su svjesni da su to oni?
    K. se već dulje vrijeme kuži u ogledalu, smije se sebi, a danas smo se igrale s Ozlo kockom koja ima ogledalo i u koju se umetne taj lik Ozla. Pitam je gdje je Ozlo i vadi ga iz kocke, pitam gdje je K., a ona otvara tu stranicu ogledala i smije se i ljubi. Uglavnom točno zna da je to ona.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Voli se gledati u ogledalo još od neka 2-3 mjeseca starosti. Sad se krevelji i kleberi kad prođemo kraj ogledala. Sigurna sam da mene prepoznaje, jer me gleda u ogledalu, pa se okrene meni u lice, pa opet u ogledalo, pa se nasmije. Ali ne znam jel' baš kuži da je to njen odraz. Svejedno, kuži il' ne kuži ko je sa druge strane, ogledalo je veeeliki izvor veselja

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Koliko se sjećam iz razvojne psihologije, bebe do godine dana ne kuže da je u ogledalu baš njihov odraz, smiju se automatski "onom liku prekoputa".
    Ako griješim, molim naše provjerene psihologice da me isprave.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja imam na vratima njihove sobe zaljepljene njihove isprintane slike u velikom formatu - uvijek im se nasmije, kad je najnervozniji, pospan,gladan... uvik !

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Još malo razvojne psihologije... Bebe se vole gledati u ogledalu, ali sve do 18, pa i 24 mjeseca starosti ne prepoznaju da je to njihov odraz. Dosta je individualno kad se počnu prepoznavati. To se lako može provjeriti tako da bebi staviš malo npr. crvenog ruža za usne na nos i onda je staviš pred ogledalo. Ako si dodiruje nos, znači da se prepoznaje.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i moja se već sa 2-3 mj. počela smijati "onome preko" u ogledalu. znam da sam negdje pročitala, kao ideju za zabavu bebe objesiti im negdje u blizini ogledalo, jer da ih to satima može zabavljati i oduševljavati. mi imamo jednog raka grickalicu sa lažnim ogledalom. ona uživa..., a i ja s njom, a u sobi imamo 2 ormara jedan nasuprot drugog, pa sjedi i leži na krevetu i hihoće se. još kad joj se pridruži braco, zabavi nema kraja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •