Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: upomoć

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno upomoć

Pliiz...problem je sljedeći, i najvjerojatnije je do mog compa, ali možda ipak netko zna kaj da radim. Ne mogu se ulogirati na Rodi i još nekim stranicama, dok na nekim drugima mogu. Vjerojatno je do neke sigurnosne zaštite i treba ukinuti neku opciju, a ne znam koju. Ukratko, doma mogu samo otvarati forum i podforume, ali se ne mogu ulogirati: unesem login i pasword i krene se učitavati, međutim na pola padne???!!
    Upomoć.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Probaj za pocetak otici u

"tools" => "internet options" => i tamo u "temporary internet files" obrisati cookies i obrisati files

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Hvala, probat ću kad dođem doma.

ivarica

Početno

vazno je da imas ukljucenu opciju cookija, bez toga ne mozes na forum (npr. ako ti je netko stavio u postavkama na max sigurnost, onda ti je mozda to razlog - cookiji su mozda onemoguceni)

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ma joj, sve razine u svim sigurnosnim postavkama sam spustila na low, sve moguće varijante sam isprobala...i ne samo ja, nego i ljudi koji znaju malo više od mene... i ništa. Ali sad sam zvala ht-administratora (jer se ni kod njih nemrem ulogirati), pa mi je rekao kaj da još provjerim, bum vidjela navečer, tenks!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •