-
upomoć
Pliiz...problem je sljedeći, i najvjerojatnije je do mog compa, ali možda ipak netko zna kaj da radim. Ne mogu se ulogirati na Rodi i još nekim stranicama, dok na nekim drugima mogu. Vjerojatno je do neke sigurnosne zaštite i treba ukinuti neku opciju, a ne znam koju. Ukratko, doma mogu samo otvarati forum i podforume, ali se ne mogu ulogirati: unesem login i pasword i krene se učitavati, međutim na pola padne???!!
Upomoć.
-
Probaj za pocetak otici u
"tools" => "internet options" => i tamo u "temporary internet files" obrisati cookies i obrisati files
-
Hvala, probat ću kad dođem doma.
-
vazno je da imas ukljucenu opciju cookija, bez toga ne mozes na forum (npr. ako ti je netko stavio u postavkama na max sigurnost, onda ti je mozda to razlog - cookiji su mozda onemoguceni)
-
Ma joj, sve razine u svim sigurnosnim postavkama sam spustila na low, sve moguće varijante sam isprobala...i ne samo ja, nego i ljudi koji znaju malo više od mene... i ništa. Ali sad sam zvala ht-administratora (jer se ni kod njih nemrem ulogirati), pa mi je rekao kaj da još provjerim, bum vidjela navečer, tenks!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma