Citiraj stelerina prvotno napisa

Da na duplice mislim :/ pa nisam jos cula lose za njih , ako ima tko kakvu preporuku za nekog drugog moze i na PM
da sad ne ispadne da pljujem po ljudima bez da obrazložim.naime ovako, kad smo mi tražili kuhinju (pred neke dvije godine) jedino je dečko u dupliću skužio kaj hoćemo od prve. to nas je toliko oduševilo da smo dva dana bili van sebe jer smo prije toga prešli cijeli grad i nitko, ali baš nitko nije shvatio o čemu pričamo (htjeli smo nekakvu policu ispod šanka, niš komplicirano).
uglavnom, nismo taj dan naručili jer se nismo mogli odlučiti za boju nego smo došli za par dana. u salonu nije bio taj dečko nego neki drugi čovjek; dok smo mi još međusobno ugovarali ono zadnje "to je to" ušle su mama i kćer koje su (kasnije smo shvatili) naručile kuhinju kod njih. isporuka im je trebala biti taj dan, ali su ih nazvali vecer prije da im kažu da je kuhinja gotova, ali da se radna ploča koju su one odabrale više ne proizvodi i nek si dođu izabrati novu. njih dvije su vrištale tamo po ducanu (bome bi i ja) jer im nije bilo jasno kak je netko to dokučio vecer prije?!? da su znale da nema te ploče, možda bi uzele neku sasvim drugu boju kuhinje :/
bila je prilično ružna scena i mi smo se okrenuli i otišli van.
čula sam još od nekih ljudi koji su tamo naručivali da su znali probijati rokove, a i da usluga nije bila na visini i u skladu s cijenom.

s druge pak strane, sviđa mi se njihov dizajn i inovativnost i stvarno su drukčiji nego ostali proizvođaci u hrvatskoj. imaju neki prepoznatljiv brand i to mi je ok. da sad trebam kuhinju, ne znam, možda bi i naručila kod njih ako bi se baš zakeljila na nekaj kaj mi nitko drugi ne može napraviti; u suprotnom bi kopala ne bi li našla jeftiniju varijantu :/

sve ovisi kaj hoćeš. mi smo se fakat natelili s kuhinjom jer smo malo škrtarili i ciganili , a i imali smo neke nenormalne ideje na kraju su nam tri različita stolara radila, ali smo prošli znatno jeftinije nego u bilo kojem salonu, a velim, fakat smo ih prosli puno .