Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Desna sika nikako da ulovi noćni ritam :))

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Desna sika nikako da ulovi noćni ritam :))

Eto jedan maaali problemčić, ali noćas sam se dobro preplašila. Mišica po noći ima pauzu za spavanja od 7 sati u komadu (kao da ju je netko navio). U tih 7 sati lijeva cika se lijepo napuni ali nikada nije tvrda, a desna (koja je od početka uvijek punija) se prepuni i bude tvrda kao kamen i curi po okolici. Već par noći za redom me zna jako boliti kad se mišica probudi oko 4 za papicu pa moram najprije ići malo izdojiti da bi ju uopće mogla podojiti. Problem je u tome što mišica nekako sve duže spava a moja cika nikako da prati taj ritam pa me strah da ne bi došlo do zastoja, upale, mastitisa... Već smo imali seanse masiranja, izdajanja, zastoja...ne želim opet. Kako da smanjim malo tu noćnu proizvodnju?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jednostavno, kad osjetiš da je neugodno prepunjena izdoji malo, tek toliko da pritisak popusti. Kad se opet desi, ponovi isto.

Kod promjene ritma dojenja, dojkama tj organizmu treba više dana da se "uskladi"

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ali mene to ne probudi nego tek kad me ona probudi skužim što mi se dogodilo. Možda da navijem sat.
    A osim toga ona taj ritam ima već skoro mjesec dana, a ta zločesta desna cika kao da ne kuži.
    A valjda će ubrzo jer već imam frasove kad se probudim sa gromadom u grudnjaku.
    Ili kad MM stavi ruku preko mene odmah nastane vikanje: Miči ruku, puknut će mi cika.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako te jako boli svaki put, teška srca ti savjetujem da ju probudiš i daš da malo podoji.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Problem se riješio - ali na krivi način - počela se buditi 2 puta za papicu tako da se ne uspije prepuniti. Nije bed, neka dijete papa, i tako je mršavica i dobila je samo 300 g u ovih mjesec dana. Da mogu pustila bi ju u krevetu s nama pa neka ciki i češće, ali ne mogu. A valjda joj je dovoljno 2 puta u noći (ili jednom - kako koji dan).

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma nisam mislila krivi nego drugi način.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ma nisam mislila krivi nego drugi način.
    Uh, odmah mi je lakse.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •