Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kako djeluje normabel?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno kako djeluje normabel?

već tjedan dana pijem normabel i mg jer sam imala česte kontrakcije!nosim blizance i sada sam 31+3 . prije nego što sam ih počela piti djeca su bila jako jako aktivna sada ko da su se "udarci" smanjili? :? mislim čujem ja njih svaki dan ali rjeđe!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

udarci ti se možda ćine smanjenima jer su bebe velike već i imaju manje mjesta. meni se sada čini isto da nisu česti udarci,nego više kao lijeno pomicanje, premještanje...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

baš taj osjećaj imam i ja ! pa dosta su i veliki ,pred tjedan dana D 1800g a E 1650g.mislim da ću puknut ! nebi pila taj normabel ali djeluje za moje kontrakcije kojih je znalo biti dnevno i 20-30! popijem 1 ili 2 po 2mg.da li ti garfi piješ normabele?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pijem po potrebi. ima dana kada su mi kontrakcije dosta česte, tada popijem ali ja ti pijem cordipin retard 3x1 još od serklaže. on sprečava trudove i otvaranje. dok nisam njega dobila pila sam normabel 2x1. doktor mi je objasnio da se normabel u trudnoći koristi već 40 god i nikakvih problema nema, a u usporedbi sa prijevremenim otvaranjem i trudovima mislim da je bolje slušat doktora i piti lijekove koje prepiše.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

cure, jeste vidjele ovaj link koji vam je stavila Natasa30?

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...924&highlight=

molim vas da pogledate tamo i dalje nastavite postati na tom topicu kako bi sve na tu temu bilo na jednom mjestu. hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •