-
kako djeluje normabel?
već tjedan dana pijem normabel i mg jer sam imala česte kontrakcije!nosim blizance i sada sam 31+3 . prije nego što sam ih počela piti djeca su bila jako jako aktivna
sada ko da su se "udarci" smanjili? :? mislim čujem ja njih svaki dan ali rjeđe!
-
-
udarci ti se možda ćine smanjenima jer su bebe velike već i imaju manje mjesta. meni se sada čini isto da nisu česti udarci,nego više kao lijeno pomicanje, premještanje...
-
baš taj osjećaj imam i ja ! pa dosta su i veliki ,pred tjedan dana D 1800g a E 1650g.mislim da ću puknut ! nebi pila taj normabel ali djeluje za moje kontrakcije kojih je znalo biti dnevno i 20-30! popijem 1 ili 2 po 2mg.da li ti garfi piješ normabele?
-
pijem po potrebi. ima dana kada su mi kontrakcije dosta česte, tada popijem ali ja ti pijem cordipin retard 3x1 još od serklaže. on sprečava trudove i otvaranje. dok nisam njega dobila pila sam normabel 2x1. doktor mi je objasnio da se normabel u trudnoći koristi već 40 god i nikakvih problema nema, a u usporedbi sa prijevremenim otvaranjem i trudovima mislim da je bolje slušat doktora i piti lijekove koje prepiše.
-
cure, jeste vidjele ovaj link koji vam je stavila Natasa30?
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...924&highlight=
molim vas da pogledate tamo i dalje nastavite postati na tom topicu kako bi sve na tu temu bilo na jednom mjestu. hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma