Meni se tekst sviđa jer mi pomaže bolje shvatiti mog malca i vidjeti neke njegove osobine kao prednosti, umjesto da se ovoliko često brinem o tome kako će se snaći u društvu koje baš i nije puno razumijevanja za različitosti. Inače, on za sada ne pozdravlja, kaže da mu je preneugodno i da ne voli kad ljudi odlaze. Počeo je komunicirati s njemu nepoznatim osobama, pod uvjetom da skuži da su nama ti ljudi OK. Nisam znala ovo sa različitim razinama hormona u mozgu i aktivnostima u različitim dijelovima.

Introvertiranost sam uvijek doživljavala kao negativnu osobinu, ovako kako kažu - čudaci, neprilagođeni, makar i meni samoj treba točno ovo što piše - vrijeme nasamo za punjenje baterija. Isto se ne snalazim u čavrljanju, makar mi bude zanimljivo slušati, dakle ne mogu reći da mi se gadi. Donekle ga smatram gubljenjem vremena ako ne vodi ka nekom sadržaju koji za mene ima smisla. Uglavnom, zanimljiv mi je članak. I, slažem se, voljela bih pročitati i neki sličan članak o ekstrovertiranosti, s tim da sam i iz ovoga izvukla neke stvari koje nisam znala, dobile su mi smisao.