neš me šteka u predjelu bubrega, pa sam otišla dr opće m. u cijeloj priči spomenuh i dojenje. pitala me koliko često dojim noću. stvarno nemam pojma. al sam rekla da noću dojim prosječno 3,4puta. da ste vidjele njen izraz lica. jer eto, kako ona kaže, "pa to mlijeko više nije mlijeko" (ono tipa kolostrum...bogato). i što će tolikom klipanu od 11mj noćno dojenje??!!
... na kraju je sam dodala da ona ima svoj stav, ja svoj. da mi je rekla što misli. i da ne ćemo o tom...
al, da je moguće da mi je mali isisa sve i svašta iz tijela!!! kao trebala bi se tankat umjetnim preparatima vitam, min....
jesu li svi dr ovakvi? i zašto su takvi? ja vjerujem Rodinim info i malcu i sebi... nek on doji... a, ak meni neš fali, pa nije mi dojenje krivo za to, neg ja i moja moguće nehranjiva prehrana 8)

. jer eto, kako ona kaže, "pa to mlijeko više nije mlijeko" (ono tipa kolostrum...bogato). i što će tolikom klipanu od 11mj noćno dojenje??!!
... na kraju je sam dodala da ona ima svoj stav, ja svoj. da mi je rekla što misli. i da ne ćemo o tom...
al, da je moguće da mi je mali isisa sve i svašta iz tijela!!! kao trebala bi se tankat umjetnim preparatima vitam, min....
Odgovori s citatom
nego za