:D
Super se osjecam kad god procitam da mi cestitate.Nevjerovatan je osjecaj procitati toliko puta tu carobnu rijec ""cestitam"..hvalaaaaaa
cjemo se sa novim vjestima u petak.... :D
:D :D
:D :D lolla cestitam i vibram da sze eta udupla. Bit ce to sve ok vidjet ces![]()
čestitam !
Čestitke od![]()
Svima saljem poljubce...sutra ujutro radim ponovo test pa cu javiti koja je brojka ...jos uvjek imam to smedje kapljice al ih ignorisem.
:D :D :D :D :D
Čestitam od srca :D
Čestitam od srca :D
čestitam na beti, i nadam se da je danas dupla, i zato ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~
moj je transfer bio 21.9. u mariboru, beta 402 jeeeeee!!!!asja prvotno napisa
lolla CESTITAM!!!!! :D
Jos uvijek cekamo na danasnju beturinu!![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je spotting nestao!
geae :D JUPIIIIIIIIIIIIII!!!!! CESTITAM!
BRAVO MARIBOR!!![]()
![]()
Cao cure...danas je moja beta 1119.....jupi...kako sam samo izgubljena,nevjerovatno, vi ste pola moje srece vjerujete,,,toliko vam dugujem da se molim svakoj od vas da se zelja ostvari, i prije sam al sad je taj uspjeh realnije zamisliti nego iz one perspektive.
Jos jenom zelim da izrazim sve pozitivne ocjene za tim u Mariboru....naravno svi imamo svoje price, iskustva i zelje. Nama je ovaj postupak bio treci i uspjesan, hahah treca sreca zar ne?11 godina, teskih noci ,dugih dana , borbe, razumjevanja tuge ,placa, suza radosnica od prije par dana,nevjerovatno ali sav bol je nesao kad sam shvaila da je uspjelo ovaj put.Znam, tezak put je pred nama , moram izdrzati jos 8 mjeseci da rodim malu bebicu , jedva cekam da vam je pokazem :D :D Moj suprug nije tu pored mene , on radi u jednoj dalekoj zemlji i znam da moram sve sama...ali uvjek je mama tu pa cu se osloniti na nju.
U ovom postupku sam imala jednog kapitalca kojeg nisu zeljeli da izgube radi 2 mala ipak tri su oplodjena ali jedan , ovaj kapitalac je uspio i evo tu je raste i dupla se svaki dan bas onako kako treba.
D anapomenem , imam jos malo smedje , trudim se da mirujem sto vise, iako i prosetam i vozim ponekad do labaratorije jel?!Ako neka ima neki savjet jedva cekam da cujem. Jos nesto nisu mi rekli za uzimanje ikakvih sredstava za smirenje.Trazila sam normabel , negdje sam procitala cini mi se od ine33 da je savjetovala ali nisma mogla naci.
Hvala cure pa se cujemo
Cestitke, sve najbolje .....geae prvotno napisa
![]()
Bravo lolla!!! :D veselim se zajedno s tobom. Uživaj draga, to je moj savjet. I prebaci se na trudničke pdf-ove!![]()
![]()
Čestitam geae! :D
Čestitam od srca!!! :D :D :D :D :D
Lolla čestitam!!!
Thanks....ja bih jos da ostanem ovdje s vama ...ili da idem i tamo i vamo....pomlo svuda....
Lolla, super, tako mi je drago, još kad sam čitala tvoj posti iz daleke zemlje :D ! Mislim da normabel smiješ (opet ti i to ovisi od klinike do klinike) - najbolje nazovi Maribor i pitaj. Držim palčeve da se odvija sve za 5.
Cestitam od srca. Uzivaj u trudnoci :D :D :D![]()
Čestitam :D :D
Cao cure, havala na cestitkama svima, evo danas sam dobro, samo da vam kazem da vas citam , iako sam jos uznemirena danas je suncan i lijep dan pa i ja se super osjecm, danas je 25 dana :D , u utorak idem na ultrazvuk pa cu se javiti sa novim vjestima.
pusa svima
navijam za dvojkice... jeli danas UZV :?
lolla, racunaj trudnocu od dan posljednje menstruacije... dakle sad si negdje u 6. tjednu ako se ne varam?
cestitam lolla odi sretno dalje
čestitam lolla,od srca :D
Ja sam danas cula kako kuca srce moje male bebe i to zelim da podijelim sa Vama drage moje cure. Suvese sam uzbudjena i ne mogu nista drugo pisati osim da sam presretna.Hvala vam na svemu.
cujemo se
Lolla, s a v r š e n o :D ! Baš sam sretna zbog tebe!
bravo za![]()
JOOOOJ, ne mogu ni zamisliti kako si sretna... :D :D :D Čestitam od srca i sretno i dalje...
Nadam se da ću i ja ćut te lipe taktove u četvrtak... jedva čekam...
lolla :D pokusavam zamisliti tvoju srecu pa mi suze krecu na oci......zelim ti nezaboravnih jos 8 mjeseci!![]()
bravo za malo![]()
Evi ja sam nova trudnica. I ja uzimam utrogestane 2xujutro i 2xnavečer. Imam blagi iscjedak. Vrlo malo. Nadam se da će nam to prestati. Koliko ti utrogestana moraš uzimati?
Draga lolla,najveće i najljepše čestitke od!!!
![]()
![]()
Čestitke od![]()
Znam da ste sretne zbog mene a ja imam duboku vjeru da cete sve kao i ja jednom dozivjeti ove lijepe trenutke.Osjecaj je nezamjenjov, ne znam da li sam u zivotu bila sretnija nego onog momenta kad mi je doktor rekao da je taj carobnmi zvuk otkuca srca mog djeteta.Jedino sto mogu reci da mi je suza radosnica iz oka potekla.Zelim Vam svima da i vi osjetite tu srecu.
Inace sam dobro, najvise se odmaram.Malo setam, jedem hahahahha ne bas puno al eto malo vise.Za 15 dana opet ultrazvuk pa cu vam javiti.
ako neko treba neku info od mene neka se javi na PP.
pusa