Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Šta nam se to dešava sa vodom?

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Šta nam se to dešava sa vodom?

Popila sam prije 1h pola čaše vode iz pipe. Voda ima intenzivan miris po kloru, peće za jezik koji mi je sada "sfuren" kao poslije nečega vručeg i zlo mi je u želucu, a cijelo vrijeme imam metalni okus u ustima kojeg nemogu isprati. Sada me strah za djete i nas.
    Živimo u kući u Prečkom. Užasavam se cijele ove situacije oko Vrbana, sada i Španskog, jel netko primjetio nešto slično? :? :? :?

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danas je situacija ok. Voda ne smrdi, bistra je ali je neću piti.
    Po noći sam posjetila nekoliko puta WC i sada sam u redu.
    Ne znam što da mislim o svemu ovome ali mi se ni najmanje ne sviđa. Vjerujete li vi da u Zagrebu imamo zdravu vodu?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

uvijek možeš odnijeti na analizu

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

neznam nakon svega ovog šta da mislim. mi smo u Opatovini. po ljeti sam si nabavila britu da vidim ima li kakve razlike jer ja i curka strašno puno vode pijemo (iako sam njoj kupovala ). kavu kuham s vodom iz brite i više nema kamenca na đezvici i otkako sam na briti više nisam napuhnuta. probala jdan dan opet piti direkt iz pipe i odma mi trbuh iskočio i počelo me šerafiti.
    naša se voda strašno pokvarila otkad su ovaj rotor kod CC1 napravili, presjekli su nam žilu

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ne znam ,mi smo u podsljemenskoj zoni ali isto mi se čini da u zadnje vrijeme voda zna biti prepuna klora :/ Isto me malo plaši cijela ta situacija s vodom, ali nadam se da su ipak mediji malo to prenapuhali :/

Zapravo isto si razmišljam kupiti britu.........

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Brita cisti od kamenca, ne znam djeluje li i kod povecane kolicine klora :? Sumnjam...

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

naša voda isto intenzivno smrdi na klor. što prije tjedan-dva nije bio slučaj.

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sad ste mi opet ubacile bubu u uho,a jedva je se riješila.. .živimo u prečkom i s obzirom da se po naseljima oko nas dešavaju ta s..hmm s vodom,danima me nešto kopka jel pametno da nastavim davati curki vodu iz vodovoda :/ !?predložio mi muž baš jučer,da uzmemo onaj aparat od neke firme i da nam dofuravaju "pakiranu" vodu u bačvicama doma (bistra,aquaviva..).jel imate iskustva sa tim?

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi imamo taj aparat od Bionature i kupujemo Studenu. No ponekad popijem i ovu iz pipe, pa eto problema. Za sada smo jako zadovoljni sa Studenom, jedino moraš imati firmu ako želiš njihov aparat.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a jel ko dava vodu na anlizu?? koliko kunića?? hvala

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

romi..daj mi molim te reci jel taj aparat dobijete od firme ili kupite,koliko košta ta bačvica vode,jel ima i topla i hladna voda na aparatu,i još gdje da zovem za sve to?znam..hrpa pitanja,al moram što prije riješiti to..

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Aparat dobijete od Bionature, ništa se ne plaća. Ima dvije tipke - noviji model, za hladnu i vruću vodu. Ja ga rijetko ukljućim u struju jer nam je prehladna voda - kada hladi, a vruća se može sa malom ručicom zaključati, no naš trogodišnjak ju već može maknuti, pa me zato strah da se ne opeće, te je zato aparat ugašen. Nama paše i tako.
    U jednoj flaši ima 18,90l vode i košta 62kn sa PDV- om, a moraš naručiti dvije, donesu ti ih doma, promjene, pogledaju aparet.
    Jedina zamjerka je ta što je to cijelo postolje malo glomazno, trebaš imati mjesta za to.
    Nadam se da sam pomogla.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

http://public.fotki.com/komentari/vodaaha/

moja voda iz olovnih cijevi nakon prokuhavanja

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

http://public.fotki.com/komentari/vodaaha/voda005.html

obično je bijelkast taj prah...kamenac...što već...danas je boje breskve!!! :shock:

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Toga je kod nas nbilo samo nakon kad netko zatvori vodu i popravlja nešto. Pa otvorim pipu da prođe. No poslije je sve opet ok.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja to gledam svaki put, pogotovo kad duže prokuhava...samo, danas je boje breskve, inače je bijelkasto...sad, eto...imam pijeska na izvoz!!

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ej, zmajček, a gdje ti živiš? Si u blizini žiže zbivanja?

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Gornja Dubrava...
    reko, ne znam imaju li olovne cijevi utjecaja...
    malom u toj vodi ne kuham...kupujemo!
    al, sebi kuhamo.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Što se pojačanog klora tiče u posljednje vrijeme, mislim da je to moguće. Vjerojatno su zbog afere Vrbani III pojačali kloriranje i nadzor vode u cijelom gradskom vodovodu. Nemam nikakvu informaciju o tome, ali mi se to čini logičnim. Također, pod utjecajem aktualnih zbivanja, normalno je da smo zabrinuti za svoju vodu i da je gledamo pod povećalom, pa nije nikome svejedno kakvu vodu pijemo, i mi i naša djeca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •